Ако все не ви върви в любовта, господа, днес ще ви разкрием 5 начина, по които можете да разпознаете и да привлечете Истинската жена.

1. Бъди уверен

Проучвания сред стотици жени показват, че най-привлекателното мъжко качество всъщност е... увереността. Мъжете, които са уверени в себе си, се държат различно и привличат жените. Не става дума за празно самочувствие, не става дума и за това да си най-привлекателният или най-богатият мъж в стаята, а да излъчваш позитивизъм и да си личи, че се чувстваш добре в кожата си.

Не се притеснявай, ако това описание не се отнася до теб. С време и желание можеш да промениш нагласата си и да станеш по-позитивен човек, което със сигурност ще промени енергията, която излъчваш, и ще привлече околните.

2. Забрави миналото

Няма да привлечеш стойностна жена, ако не можеш да се помириш с миналото си. Време е да загърбиш болката и да простиш. С прошката не извиняваш постъпката, но даваш мир на душата си и се отърсваш от гнева.

Може би сърцето ти е било разбито, може би бракът на родителите ти е бил неуспешен, може да са те тормозили като дете, да са ти казвали, че не си достатъчно добър. Болката от миналото не бива да контролира душата ти, време е да забравиш онова, което те спира да вървиш напред.

3.  Бъди мъжествен и... женствен

Да, правилно прочете. Жените търсят мъж, който излъчва мъжественост, тоест да е способен да ги защити. Но освен това жените търсят някой, който притежава и типично женски черти на характера – умение да проявява съпричастност, да изслушва, да може да ги насърчава и да ги разбира.

Мъжете обикновено искат да „поправят“ нещата и когато една жена им сподели проблемите си, те веднага бързат да дадат съвет и решение, а много често ние просто искаме да бъдем изслушани, без да бъдем съдени.

Мъжете, които могат да лавират между мъжествената и женствената си страна, са много по-добри партньори и родители.

4. Важни са действията

Не съществуват точните думи, с които да привлечеш всяка жена, защото всяка търси нещо различно. Освен това изтърканите фрази няма да привлекат една стойностна жена. Най-важното е да покажеш чрез действията си, че проявяваш интерес към нея. Създавайте спомени заедно, заложи на личните изживявания, а не на баналности.

Покажи й, че срещите с теб могат да са вълнуващи и различни. Нямаме предвид да я заведеш в Париж, един добре организиран пикник извън града е чудесно начало. Когато връзката ви се задълбочи малко, можеш тайно да организираш един романтичен уикенд и да я изненадаш. Ако знаеш за някое нейно хоби, измисли среща, свързана с него. Жените много харесват инициативни мъже, които ги изненадват.

5. Какво да правиш, когато я откриеш

Рецептата за щастлива връзка е много проста на теория, но много трудно приложима на практика. За щастлива връзка и двамата трябва да дават най-добро от себе си и да се стараят да правят другия щастлив (емоционално, умствено и физически). Егоизмът никога не е добра основа на една връзка, както и арогантността. И искаме да подчертаем, че това важи и за двамата, ако ти даваш всичко от себе си, а жената до теб те манипулира, унижава и използва – по-добре ще си без нея, вместо това си потърси някоя истинска дама.