От студеното и снежно време вече почти няма и помен, слънцето ни се усмихва все по-често, а съвсем скоро и пролетта ще ни навести! Като родители ние искаме децата ни да бъдат здрави, силни и енергични, но със смяната на сезоните често както при нас, така и при децата ни жизненият тонус пада и се появяват симптомите на пролетната умора. Задавали ли сте си въпроса на какво се дължи тя? Да, смяната на времето несъмнено оказва влияние върху нашата енергичност и се отразява на качеството на съня ни, но голямо значение за нашата отпадналост има по-ограничения ни режим на хранене през зимата. Липсата на свежи зеленчуци и плодове е причина за недостига на важни витамини и минерали в тялото ни в края на зимния сезон. А често сме изтощени и от прекараните настинки и вирусчета, посетили ни в студените зимни дни.

Как да заредим детето и да му помогнем да бъде в добра форма за пролетта? Точно тук, на помощ идват любимите на всички мъници мултивитамини Марсианци Имунактив - таблетки за смучене с чудесен плодов вкус! Мултивитамините са подходящи за продължителен прием и осигуряват 100% от ежедневната доза на най-важните витамини и минерали за нормалния растеж и развитие на детето. Всяка таблетка включва в себе си богатата комбинация от витамин C, витамините от група B, също така мастноразтворимите витамини А, Е, D, бета глюкани и цинк за подсилен имунитет, йод за нормалното функциониране на щитовидната жлеза, фолиева киселина за добро усвояване на желязото и др. Предимството на таблетките Марсианци Имунактив е, че не съдържат аспартам, глутен, лактоза, изкуствени оцветители и консерванти, а са с приятен плодов вкус, който се харесва на всички дечица.

И тъй като сезонът на новите пролетни приключения наближава и трябва да заредим с нови сили и добро здраве нашите малчугани, ние от Dama.bg, заедно с нашите приятели от Марсианци, решихме да организираме съвместна игра. Единственото, което трябва да направите, за да се включите, е да ни изпратите кратко текстче, отговор на въпроса "А Вашето дете как би използвало подаръка Марсиански челник, включен във всяка голяма опаковка на Марсианци от 80 таблетки?“ В него трябва да ни опишете как то се забавлява, изследва, опознава и учи за света около него с помощта на любимия си Марсиански челник. За най-интересните и отличаващи се истории сме подготвили награди: 1 голям Марсиански Hexbug конструктор, 3 Марсиански раници и 5 броя мултивитамини Марсианци Имунактив с подарък Марсиански челник.

Периодът на играта е 28.02. – 9.03.2017 г. Печелившите коментари ще бъдат определени от екипа на Dama.bg и обявени на 10.03.

Повече за Марсианци Имунактив можете да научите тук

Включете се в нашата съвместна игра тук

Пожелаваме на Вас и Вашите малки съкровища много здраве, усмивки и нови пролетни приключения, изпълнени с много игри и опознаване на света!