Преди няколко години Джони Деп призна, че събира кукли Барби и си играе с тях заедно с дъщеря си. С помощта на играчките той се подготвя за ролите си. Други мъже също намират удоволствие от дейности, които се считат за „женски“.

Представяме ви някои от нещата, които мъжете обичат да правят, но се притесняват да си признаят:

"Много харесвам лентичките за почистване на порите на носа. Работата ми е свързана с много мръсотия и тази процедура спасява лицето ми."

"Обичам да купувам цветя и да правя букети. Изглеждат прекрасно."

"Дамските шампоани и балсами са много по-добри от мъжките, затова използвам тези на съпругата си."

"Когато съм сам, често взимам дълга гореща вана, след това използвам продукти за грижа за кожата на жена си, обличам халат и пия билков чай, докато гледам стар филм. Съпругата ми не знае за това."

"Когато готвя, обличам престилката на баба. Имам няколко от тях и ми напомнят как стоеше до печката и готвеше вкусните си вечери. Не ме интересува, че са "женски"."

"Обожавам да бродирам. Знам, че звучи глупаво и като цяло това е за възрастни. Наложи ми се да се науча, за да обучавам децата в занаятчийския лагер, който организираше църквата и оттогава съм почитател на бродерията."

"Педикюрът е моята слабост. Моята приятелка някак ме накара да отида и оттогава не пропускам посещение."

"Любимите ми филми и телевизионни предавания са романтичните комедии. Просто обичам, когато двама души са щастливи заедно."

"Съпругата ми и аз носим един размер дрехи. Ако тя си купи панталони, които ми стават и имат джобове, тогава и аз ги нося."

"Всеки път, когато излезем с приятели да пийнем, избирам момичешки коктейли, докато останалите се наливат с бира и уиски с лед. Искам да се забавлявам, а не да си изгоря хранопровода в опит да докажа своята мъжественост."