Всички знаем, че кралските семейства не са като обикновените. Те живеят в прелестни дворци и огромни имения. Те са приказно богати. Но не бързайте да им завиждате. Чуйте само това: Членовете на кралския двор в Англия имат строги забрани освен в облеклото и поведението, но и в набора от думи, които могат да използват. 

Има 7 абсолютно забранени думи, които не могат да се чуят от устата на кралските знаменитости. Вижте кои са те.

1. "Парфюм"

Дали заради френския корен на думата, или поради други съображения, Меган Маркъл не може да направи комплимент на Кейт за хубавия ѝ парфюм. Освен, ако не се изрази с нещо от сорта на: "Харесвам уханието ти, Кейт!".

2. "Тоалетна"

Това също е забранена дума в кралския двор, предполагаме заради френския ѝ корен и "срамно" предназначение. Членовете на кралския двор  трябва да употребяват "по-благоприлични" синоними или изобщо да се въздържат от думи, описващи "онова място".

 3. " Извинете, какво казахте?"

Ако сте част от кралското семейство, определено няма да можете да зададете този въпрос, ако не сте чули нещо. Съветваме ви да използвате нещо като: "Бихте ли повторили, не ви чух."

4. "Чай"

Да, тази дума също е забранена. Роднините на кралицата не могат да я поканят "на чай", а по-скоро на "следобедно хапване с напитки".

5. "Хол"

Особите със синя кръв могат да живеят в огромни дворци с множество стаи, но нито една от тях не е хол. Стаите за почивка и гости са "стая за сядане", "стая за рисуване" и т.н.

6. "Кичозен"

Забравете за това прилагателно, ако мислите да се сродявате с английските кралски особи. Използвайте думи като "стилен" и "луксозен".

7. "Десерт"

Горките кралица Елизабет II, Кейт и Меган не могат да си поискат десерт след вечеря. Вместо това трябва да помолят за своя "пудинг".

Как мислите, дали днес ще могат да честитят рождения ден на кралицата, без да се притесняват от изричането на нещо "нередно"?