Никога не си задължена да продължаваш да вървиш по път, който не харесваш. Имаш правото да промениш посоката на живота си. Имаш право да си тръгнеш, да избереш друга опция.

Бавно разбирам какво е хубавото на раздялата. Тя е нещо тъжно, но и повод за радост. Това означава, че си свободна от предишната си връзка, и можеш да потърсиш човек, който ще ти даде това, което преди ти е липсвало. Раздялата е нов шанс. Можеш отново да усетиш пеперудите в корема и трепетите от първата целувка.

Да, трудно е да си тръгнеш от човека, който си обичала, но има положителна страна. Откривам ползите. След време ще бъдеш по-добра и по-силна.

Няма нищо лошо в това да се радваш на раздялата. Можеш да правиш всичко, което поискаш. Можеш да пътуваш, да излизаш с приятели, които не си виждала отдавна. Можеш да започнеш от самото начало.

Всяка раздяла те кара да направиш крачка назад и да помислиш над живота си, над изборите си. Чудиш се дали живееш така, както винаги си искала, или губиш ценно време. Пренареждаш приоритетите си.

Загубата на някого, който обичаш, променя напълно живота ти. Ти решаваш дали промяната ще е голяма, или малка.

Тя ни напомня, че не е нужно да водиш този начин на живот завинаги. Всичко може да е различно. Имаш контрол над това, накъде да поемеш. Всичко зависи от теб.

Раздялата ти помага да излезеш от зоната си на комфорт и да поемеш повече рискове.

Бавно виждам красотата на всяка раздяла. Тя не е лесна. Може би точно от нея имаш нужда, за да си щастлива.