Всички се нуждаем от герои. Уличните котета също – всички без изключения!

Но знаете ли, че те вече си имат такъв – запознайте се с 5-годишния чаровник от Филаделфия, който се преоблича като супергреой за малките мъркащи животинки!

Всичко започва, след като лелята на момченцето започва работа в организация, която спасява и се грижи за бездомни котета години наред. Самата тя разказва история за коте, което трябвало да бъде кастрирано и обезпаразитено, но колкото и да се опитвали да стигнат до него с колегите ѝ, все не успявали, тъй като маничето се страхувало. Тогава жената решила да включи племенника си в действие, защото отдавна забелязала особената му връзка с животинките. И чудото се случило – котето дошло, отъркало се в крачетата на малкия Шон и им позволило да го хванат.

От този ден нататък детото си спечелило името на супергерой за котенцата. Днес малкото момче редовно посещава организацията на леля си, облечен в любимия си костюм, за да нахрани, погали и помогне за решаването на всякакви проблеми, свързани с животинките.

Според всичи, които се грижат за котетата, пухкавите сладури просто не могат да устоят на чара на Шон. "Няма животинче, което да не иска да бъде около него. Дори тези, които не позволяват на никой друг да ги докосва!"

 

Истината е, че детските сърца са необременени и чисти. Вярата на това дете, че е спасител за котетата, го прави точно такъв! И това е истина, която никой не може да оспори, докато момчето вярва в нея!