Всеки се нуждае от някого, когото да обича. Предишните собственици на Нора са злоупотребявали с нея толкова, че е била уплашена до смърт от всяко живо същество - освен от едно прохождащо дете.

„Взехме нашето момиче Нора, английски пойнтер, от приют преди седем години. Тогава още нямахме деца“, казва собственичката ѝ Елизабет. „Въпреки че беше малтретирана, нейната нежна природа се прояви. Бяхме сигурни, че един ден ще бъде чудесно семейно куче и не ни разочарова!“

Семейството на Елизабет е голямо. Тя и съпругът ѝ имат 3 деца, 3 котки и 3 кучета взети от приюти. Освен че е влюбена в номер 3, Елизабет искрено се радва на връзката между сина си Арчи и Нора. „Арчи е изключително спокойно, щастливо и добродушно бебе и на животните ни това им харесва, особено на Нора, която го обожава! Двамата са неразделни. Ако Арчи се къпе, Нора лежи пред вратата и го чака. Ако го кърмя, тя също иска да е в скута ми. Ако той хвърли всички съдове на пода, Нора ще е там, за да го развесели. Те дори спят заедно. От малки учим децата си да уважават кучетата и да се отнасят добре с тях. Кучетата се доверяват много на децата, обичат ги и им харесва да се разхождат заедно."

Елизабет документира невероятното приятелство на Арчи и Нора и го споделя в Инстаграм, където то е „видяно“ от почти 100 000 души.