29-годишната Кристъл Кейтур заяви, че има 19-годишна дъщеря. Тя сподели в TikTok, че е работила като детегледачка за семейството, преди да се влюби в бащата, който е с 20 години по-възрастен от нея. Вече бившата бавачка е със съпруга си от шест години, но само три от тях са прекарани в законен брак.

Кайтур, която е на 29 години, заяви, че има 19-годишна дъщеря

Кайтур сподели: „Започнах като детегледачка на децата му и завърших като негова съпруга, следователно и неговата 19-годишна дъщеря е и моя и не виждам нищо странно в това". Кейтур сподели още, че мъжът до нея е бил разведен доста преди да се срещнат и че по това време е водил доста разгорещен купонджийски живот. И въпреки това тя приема дъщерята на съпруга си за нейно момиченце и я обожава.

„Дори и да не е биологично моя, тя е моята дъщеря и я обожавам повече пт всичко“, заявява категорично Кейтур.

Звездата от TikTok също твърди, че тя и дъщерята на съпругът й са имаат прекрасни отношения

Докато мнозинството от хората бяха развълнувани от историята на Кейтур, други бяха разочаровани от повтарящия се стереотип. "Обикновено винаги си падат по бавачката и е само въпрос на време да се случи това", пише един тиктокър. "И все пак вие се грижите добре за децата му безплатно", пошегува се друг без колебание. Кейтур изглежда не се интересува какво мислят или казват другите и е доволна от новото си семейство.

Самата тя ражда своя син от предишна връзка, когато е само на 18 години. Тя споделя, че съпругът й е в добри отношения с нейната доведена дъщеря и се е превърнал в отличен втори баща.

Ние сме на мнение, че такива дами са за пример на всички ни, че децата са най-прекрасното на този свят и трябва да бъдат отглеждани в любов, без значение дали сме биологични, или доведени майки, или пък осиновителки.