Коледните и новогодишни празници предстоят само след месец и е време за подаръци! Ако искате да зарадвате своето съкровище с чудесни изненади, при това на стойност до -60% от цената им, днес имаме чудесна идея за вас.

Само за ден Baby.bg правят огромни отстъпки на някои от топ брандовете, които предлагат. Миналогодишното събитие на магазина зарадва хиляди родители и не се различаваше по нищо от американската традиция със своите гигантски отстъпки за извънредно много артикули! 

Възползвайте се от най-големия Black Friday за родители и разгледайте предложенията на онлайн магазина тук

Ще можете още да пазарувате цели марки с отстъпки до 35% като Canpol, Lorelli, Philips Avent, Medela, Jane, Moni,  Cangaroo, Red Castle, Osann, Cybex, Chicco, Tommee Tippee, Sevi Baby,  Babyhome, Baby Art, Tiny Love, Taff Toys, Nuk, Tigex, Dizain Baby, Micuna и много други.

Намалението започва точно в полунощ на 24 срещу 25 ноември. С отброяването на часовниковата стрелка на сайта ще се появят отстъпки до -60%... за над 3 000 различни вида стоки!

Бляскавите намаления ще бъдат само в рамките на 24 часа и ще обхванат продуктите на над 50 български и чуждестранни марки. Ще имаш възможност за избор между десетки:

Всяка майка ще може да си избере стоки като:

бебешки колички
столчета
легълца
играчки и залъгалки...
голямо разнообразие от шишета, биберони и всякакви аксесоари за хранене.

Процесът на поръчка е изключително улеснен, а всички поръчки над 80 лв. са с безплатна доставка. Ще можете да вземете любимите си стоки и на изплащане! Приятно пазаруване, дами!