Всички се надяваме, че ни очаква нещо хубаво и ще бъдем щастливи. Но не е нужно да чакаш много, за да разбереш какво ти предстои през един от най-вълнуващите летни месеци. Разбери още сега какво ще ти се случи през август:

Овен

За теб август ще бъде предимно за романтика. През този месец необвързаните ще имат шанса да срещнат нови и специални хора. Възможностите за ново романтично начинание са навсякъде. Ще си в настроение за флирт и ще си много чувствена. Ако вече имаш връзка, през август комуникацията ви ще е лесна. Чувствата ви един към друг ще се засилят и ще бъдете още по-свързани. Любовта със сигурност е във въздуха!

Телец

На теб август ще ти донесе вътрешния мир, който напоследък ти липсва. Най-накрая ще видиш ясно това, което наистина обичаш, цениш и ти носи най-много щастие. Радвала си се на „изкуствено“ щастие и си играла определена роля, за да поддържаш някакъв образ. Но вече не е така. Най-накрая ще намериш спокойствието, което неуморно търсиш. И макар че е изисквало търпение, упоритост и решителност да си сама, най-накрая е време да бъдеш щастлива и да не даваш обяснение на никого. А щастието ти отива!

Близнаци

През август ще излезеш от задънените улици. Нездравите взаимоотношения и приятелства, от които трябва да се откажеш, ще си проличат още в началото на месеца. Ще направиш каквото е необходимо, за да се освободиш от негативната енергия и токсичните взаимоотношения в живота си. Време е да се откажеш от това, което не е предопределено да остане с теб. И това време отдавна е дошло, знаеш го. Това се дължи главно на факта, че през последните няколко месеца си изградила безсмислени връзки с хора, които не са добри за теб. Пусни ги и бъди готова за нови преживявания.

Рак

През последните месеци се самооткриваш. Намираш пътя си в живота бавно, но сигурно. През август ще започнеш да разкриваш дълбока, тъмна тайна, която криеш. Може би част от теб се срамува или е била объркана, но това всъщност е подарък. Време е да покажеш открито скритите си таланти. Август се оказва изключително емоционален месец за теб, в който ще усещаш прилив и отлив на страстна енергия. В един момент си щастлива, в следващия си отчаяна. Това е почти като пътешествие с въртележка, което не изглежда да приключи скоро. Но в края на месеца ще се появят признаци за край на това чувство – светлината те чака в края на тунела. Бъди смела!

Лъв

За теб август е месец, в който ще блеснеш! Чувстваш се и изглеждаш много добре този месец и не се страхуваш да го покажеш. В момента не желаеш дългосрочни взаимоотношения. Ще флиртуваш с красавеца в бара, а какво ще произлезе от това... няма да има значение. Готова си да си прекараш наистина добре, а август ще ти донесе не само това, но и още! „Излизаш“ от тълпата и сексуалната ти енергия е навсякъде. Време е да празнуваш живота, а ти заслужаваш този празник. Твоето време най-накрая дойде. Улови мига!

Дева

Ти си перфекционистка в почти всеки аспект в живота си. Понякога чувстваш неуспехи, ако не направиш нещо правилно от първия път и това те потиска. Този месец може и да не успееш в нещо, което планираш и това да те подлуди напълно. Но е време да погледнеш нещата от различна гледна точка. Когато не вървят по начина, по който си ги планирала, може A) да се откажеш или Б) да опиташ отново. Мисля, че знаеш какъв е отговорът – просто слушай себе си!

Везни

През август взаимоотношенията ти, независимо дали са свързани с любим човек, близък приятел, или член на семейството, ще се задълбочат. Ще се почувстваш свързана с този човек на ново ниво и това ще помогне на комуникацията ви. Тази връзка ще бъде изключително важна и скоро ще разбереш защо е така. Продължавай да се грижиш тя да процъфти, защото може би е всичко, което някога си искала и дори повече!

Скорпион

Август е време за излекуване и възстановяване. Ще намериш време да почистиш гардероба си, да се поглезиш и да се погрижиш за детайлите, които си пропуснала напоследък. Нуждаеш от се сериозни почивка и възстановяване. Отслабнала си, а това е от огромно значение за умственото ти състояние. Август ще бъде месец, изпълнен с релаксация и освежаване. В края му ще се чувстваш като нова и по-добра!

Стрелец

През август ще отстояваш себе си и ще бъдеш агресивна. Ще си мотивирана и целенасочена. Уверена си в себе си и това е очевидно за всички около теб. Чувстваш се страхотно, изглеждаш чудесно и ще постигнеш велики неща. За теб август обещава да бъде невероятен, затова смело влез в него. Но не позволявай на егото си да стане прекалено голямо, бъди скромна. Този месец също е чудесно време за постигане на успех на работното място. Всички ще забележат усилията и старанието ти.

Козирог

Една конкретна връзка в живота ти ще ти причини сериозно главоболие. Тя ще тества вътрешната ти сила и ще разкрие чувствителността ти. Не си свикнала да показваш емоциите си, така че това може да ти се струва странно в началото. Склонна си да се скриеш в черупката си и да не търсиш помощ от другите, когато ти е трудно. Но имаш внезапното желание да намериш рамо, на което да се опреш. Искаш помощ и някой ще ти я даде, ако му позволиш. Това не те прави слаба, а всъщност е огромен знак за сила и смирение!

Водолей

Август за теб ще е изпълнен с романтика и страст. Ако си обвързана, връзката ти ще бъде по-силна от всякога - ще се чувстваш много привлечена от любимия си. Искате да прекарате всеки възможен момент прегърнати, така че какво ви пречи? Този месец е време да забавиш темпото и да се отпуснеш. Напоследък се натоварваш и стресираш, защото работиш много. Понякога ти е трудно да намериш баланс със социалния си живот, защото работиш усърдно. Знай, че е важно и да умееш да се забавляваш. Животът не трябва да се живее толкова сериозно. Отпусни се!

Риби

През август ще постигнеш вътрешен мир. Здравето ти е в отлична форма и емоционалното ти състояние е в синхрон с физическото ти. Чувстваш се спокойна и концентрирана. Имаш усещането, че нищо не може да те спре или да ти попречи. Ще си много щастлива през по-голямата част от месеца, докато едно събитие не промени тези положителни вибрации. Нещо отрицателно може да се случи към края на месеца. Така че трябва да си подготвена за най-лошото и да се надяваш на най-доброто. Тази ситуация няма да е толкова лоша, ако решиш да гледаш от положителната ѝ страна. Помни, че животът не се случва на теб, а за теб. Имаш възможността да направиш този месец страхотен!