Чувствителните жени са невероятни създания, които често остават неразбрани. А остават неразбрани, защото са различни от останалите жени – те притежават нежна душа, проникновен ум и голямо сърце.

Чувствителните жени често са неразбрани заради необятната им душа и дълбочината на разсъжденията им. Много хора не могат да разберат на какво съкровище са попаднали, когато  се запознаят с такава жена. Тези хора не могат да оценят проникновеността им и не могат да ги задържат до себе си.

Чувствителните жени са неразбрани, защото са различни. А с какво са различни? С това, че не си пилеят времето да се чудят какво мислят другите за тях. Те не се страхуват да изразяват мнението си. Те са смели, дръзки и уверени. Те се чувстват чудесно в кожата си и обичат себе си. Знаят какво могат и какви са слабостите им, но те не ги притесняват, те просто никога не спират да работят върху себе си и да се развиват.

Останалите хора не ги разбират, защото очакват от тези жени да се променят, да се нагодят към другите. Но тези жени никога не се променят по желание на другиго. Въпреки че са отворени към света и са готови на компромиси, те знаят цената си.

Чувствителните жени имат златно сърце.

Те знаят, че хората са различни, затова много рядко съдят останалите. Тяхното голямо сърце може да разбере и приеме всеки човек. Те дават втори шанс, защото вярват в доброто у хората. Тези жени никога не загърбват онези, които обичат. Те се борят за тях и ги обсипват с любов.

Чувствителните жени обичат белезите по сърцето на любимия. Те виждат само красотата на миналия опит. Затова някои хора не разбират колко са мъдри, а ги наричат „наивни“.

Чувствителните жени чувстват дълбоко и истински. Те чувстват всичко.

Те чувстват и щастие, и тъга. И удоволствие, и болка. Веднъж могат да се чувстват уверени, друг път – недостойни. Могат да са неспокойни и спокойни. Отегчени и развълнувани. Никоя емоция не им е чужда. Затова толкова добре разпознават емоциите и на останалите. Тези жени са състрадателни и отворени към света, понякога могат да са твърде емоционални, но това е така, защото имат голямо сърце.

Тези жени са чувствени и страстни.

Те обичат живота. Обичат децата. Обичат храната, музиката, пътешествията и животните. Те влагат цялото си сърце в това, което правят. Много хора мислят, че се престарават, но чувствителните жени не могат иначе, те винаги дават всичко от себе си.

Тези жени излъчват светлина и позитивизъм. Очите им винаги се смеят, устните им са винаги готови да кажат нещо мило. Но някои хора не могат да ги разберат и смятат, че ентусиазмът им е изкуствен и че се преструват. Не, чувствителните жени наистина носят слънце в душата си.

Чувствителните жени са внимателни и проникновени.

Те мислят за всичко и чувстват всичко. Обмислят всеки детайл и се стремят да намерят онова, което е скрито под повърхността. Те могат да забележат неща у теб, които ти самият не си забелязал.

Но в крайна сметка няма значение дали много хора не ги разбират, важното е, че любимите им хора ги разбират. Защото само един специален и чувствителен човек може да разбере една чувствителна жена с голямо сърце.

Едно е сигурно - струва си да се борите за една чувствителна жена.