Повярвай ми, знам от опит, че е точно така...

Живея в Лос Анджелис, където размерът е от огромно значение. Там си длъжен да бъдеш слаб или просто не се вписваш. Със сигурност е депресиращо, когато търсиш бански или пък чифт дънки в град, в който в магазините не се срещат размери за нормални хора.

В такива моменти обичам да си напомня, че повечето жени в Америка са именно с моята структура и размер, че живея в град, в който стандартите за красота са невъзможни и аз съм съвсем нормална.

Именно невъзможните стандарти за фигурата на жените в градове като Лос Анджелис и Ню Йорк води до несигурност у дамите, когато става дума за излизане на срещи и интимни отношения.

Изведнъж осъзнах, че много от моите самотни приятелки се оплакват, че не могат да намерят свестен мъж или пък добър любовник.

Тогава им предложих да потърсят подходяща половинка онлайн или да посетят различни събития, за да се запознаят с някого. Отговорът на всички тях беше един и същ: „Може би, когато отслабна.“

Изглежда, че жените сме склонни винаги да се подценяваме и да се разубеждаваме, когато става дума да срещнем подходящ мъж. Разбира се, това е навик на всички дами, независимо какъв размер дрехи носят.
Безспорен е фактът, че да имаш извивки, крие доста предизвикателства и трудности, но неувереността, че мъжете ще те харесат, не бива да бъде една от тях.

Аз имам доста извивки по тялото, но намерих начин да се приема такава, каквато съм. Не беше лесно да го направя, но е постижимо.

Как самите ние можем да започнем да се харесваме?

Може би и ти си чувала от близките си, че няма как да намериш подходяща половинка, защото никой мъж не би те харесал заради килограмите ти. Отговорът на проблемите ти е много лесен: Когато се чувстваш секси и желана, ти излъчваш точно тези усещания и околните също те намират за такава. Начинът, по който се възприемаш, е и начинът, по който те възприема светът.

Трябва да вярваш, че си красива и привлекателна. Самочувствието е в основата на всичко. Недей да клатиш невярващо глава, когато някой ти каже, че си красива и секси – повярвай му. По този начин ще убедиш себе си, че ти наистина си такава.

Много често се оказва, че самата ти понижаваш самочувствието си, а в очите на всички останали ти си прекрасна.

Не, няма да те посъветвам да застанеш пред огледалото и да си повтаряш колко си красива. Сигурна съм, че ще го направиш, когато се почувстваш готова. Съветвам те всеки ден да си повтаряш нещо мило за себе си, независимо дали е свързано с външния ти вид, с работата или отношението ти към близките.

Бъди уверена в сексуалната си привлекателност и не си мисли, че мъжете търсят само еднотипни дами, които виждаме по телевизията и рекламите. Те търсят теб – естествена, красива и неустоима!