Кейт Уасли на 22 и Джорджия Гибс на 21 са най-добри приятелки и модели в Австралия, които ни учат как да харесваме тялото си.

След като Джорджия публикува снимката в Инстаграм, мнозина я обвиняват в обработка с Фотошоп, за да направи разликата между двете тела толкова голяма. Момичетата не се притесняват от злобните нападки, а използват придобитата известност, за да изпратят важно съобщение на всички жени. В новосъздадения Инстаграм профил any.body_co двете приятелки карат всички да видят, че и двете тела са невероятно красиви. Ето и посланието на двете момичета:

“Двете излязохме през уикенда и публикувахме снимката. Но тя предизвика много негативни отзиви в мрежата. Хората ни обвиниха, че снимката е обработена с Фотошоп, за да изглежда моето тяло по-слабо, а нейното – по-пълно. Всички ме обвиниха, че не съм добра приятелка и злепоставям приятелката си. Първоначално се натъжих, защото обвиненията бяха много.

 

Фактът, че обикновена снимка на две жени стана толкова популярна само заради телата им, ме натъжи. Ето защо създадохме any.body_co, за да покажем на всички, че телата и на двете ни са красиви. Хората не бива да съдят за един човек по тялото му – дали е слабо или закръглено. Спрете да сравнявате хората и да се водите по стереотипи. Всеки човек е красив по свой начин.”

Ние от Dama.bg заставаме напълно зад посланието на двете красиви момичета и искаме да напомним, че никой не бива да се чувства засрамен от тялото си! Всички сме красиви и уникални!