6 причини, поради които любимият ви кръшка

 

Проблеми в брака

Това е най-честата причина, поради която мъжът решава да избяга при друга жена. Често когато отношенията при една двойка са обтегнати – няма за какво да си говорите, а всеки нормален разговор се превържа в скандал, рано или късно мъжът ще потърси утеха в чуждото легло.

 

Заради отмъщение

Когато дамата е съгрешила първа, а мъжът уж е простил забежката, е почти сигурно, че много скоро той ще опита да й върне „жеста”, при това по доста груб начин.

 

Сексуални проблеми

По аналогичен с първата ситуация начин, ако не правите редовен секс, е много вероятно мъжът да си го намери извън дома. Прекалено скучните сексуални контакти също могат да го подтикнат към изневяра. Бъде креативни и непредвидими, използвайте различни сексуални тактики и ще го задържите за повече време.

 

Не се чувства значим

Вече не може да ви впечатли с нищо. С годините сте станали прекалено амбициозна и вече не се нуждаете от неговата силна ръка, мила дума и т.н. Логично е да потърси „слаба” дама, на която да даде всичко онова, което го кара да се чувства полезен и оценен.

 

Иска развод

Една от причините, поради които кръшка пред очите ви е, че иска развод. До тази тактика обикновено прибягват мъжете, които искат разтрогване на брака, но не смеят да направят първата крачка.

 

Просто природа

Е, има и такива мъже! По природа мъжът е ловец и това му качество може да се пробуди във всеки един момент. Случва се и в най-добрите бракове – той получава всичко, чувства се значим и обичан, но просто иска да задоволи нагона си. Такива изневери са краткотрайни. Той ви обича и отново ще се върне при вас. Притеснително е обаче, когато подобни забежки се превърнат в навик.