Моят съпруг е най-добрият баща на всички времена! Той постоянно си играе с тях, води ги на разходки. Съпругът ми работи много през седмицата, което означава, че му остава доста малко свободно време, когато се прибере вечер. Но дойде ли уикендът, той се превръща в прекрасен баща, който не се отделя от децата ни.

Когато се появи и третото ни дете, задачите ми у дома се увеличиха още повече. Миналия уикенд исках да благодаря на съпруга си, че се грижи за децата, за да мога аз да си почина малко. Но се спрях, защото аз самата никога не съм получавала благодарност, че се грижа за тях. Това просто се очаква от мен. Знам, че обществото налага на всички жени да мислят, че задължението по отглеждането на малчуганите е главно тяхно. А когато мъжете решат да помогнат, те получават милион похвали.

Защо се получава така? Защо мъжете винаги получават похвали, а жените получават само забележки, че не правят това или онова достатъчно добре.

Не ме разбирайте погрешно – знам, че съпругът ми е най-добрият. Често се поздравявам сама, че съм избрала толкова добър и свестен мъж, който е невероятен баща. Но не смятам, че трябва да му благодаря ежедневно, че и той изпълнява своите родителски задължения. Решихме, че ще бъдем родители заедно и правим точно това.