Колкото по-истинска си, толкова по-трудно става да откриеш правилния мъж. Може да излизаш на много срещи, но винаги се оказва, че връзката не се развива по начина, по който искаш. Причината се крие в дълбоката ти същност и фактa че не всеки мъж може да се справи с нея.

Истинската жена задава дълбоки въпроси

Как ще постъпиш, ако искаш да научиш повече за мъжа, с когото излизаш? Ще му зададеш въпроси, чиито отговори ще отворят вратата към мъжката душа. Ако пък мъжът не иска да ти отговори и търси начини на избегне трудните въпроси, то ще знаеш, че не си струва да си губиш времето.

Истинската жена е искрена

Вярваш, че искреността е задължително качество при всеки човек. Не се притесняваш от трудни въпроси и очакваш хората да постъпват по същия начин.

Истинската жена знае какво иска

При теб не съществуват колебания, защото знаеш точно какво искаш и как да го постигнеш. Нямаш нужда от чуждо одобрение, тъй като си наясно със себе си.

Истинската жена иска истинска връзка

Искаш истински разговори, искаш да знаеш истории от миналото му, искаш да разбереш болката му, за да можеш да му помогнеш. Искаш връзка, която не се изразява само в мимолетни срещи и забавления.

Истинската жена не се бои от интимност

Не се страхуваш да се сближиш с някого или пък, че някой може да те нарани. Цениш истинските хора и винаги си готова да рискуваш, като гласуваш доверие на този, който го заслужава.

Истинската жена те разбира

Ти разбираш партньора и знаеш какво чувства във всеки един момент. Ти си готова да го изслушаш, дори и да става дума за тема, която не ти е приятна.

Истинската жена знае как да обича

Ако усетиш, че любовта не е искрена, ще си тръгнеш. Не си готова да правиш компромиси с чувствата си и да останеш с човек, който не те цени.

Истинската жена не чака

Не чакаш нищо и никого. Силният ти и страстен характер ти дават увереността, от която се нуждае всяка жена, за да отстоява себе си. Ако някой не те цени, той няма място в живота ти.