Всички очакват пролетта с голямо нетърпение, а веднъж щом тя настъпи, се наслаждават на разходки сред природата и срещи на открито. Но има и хора, за които пролетта е истинско мъчение.

Ако страдаш от сенна хрема и придружаващите алергии, разбираш много добре за какво говорим. Изпитваш всички симптоми, включващи кихане, течащ и запушен нос, сърбеж и зачервени, сълзящи очи. В този случай ти от личен опит познаваш ужаса от пролетта, борбата с летящите пухчета и какво предизвикателство е да отидеш на разходка сред природата. Знаеш и какво е да очакваш с нетърпение да завали дъжд, за да можеш отново да дишаш нормално.

За съжаление дори да нямаш оплаквания от алергии със сигурност поне един твой близък или познат има този проблем и всяко ваше общо излизане е със съобразен маршрут - далеч от големите паркове и места с голяма растителност, много добре знаеш и какво е да казваш „Наздраве“ през 7 секунди, да подаваш носни кърпички и вода.

В интернет може да прочетеш хиляди рецепти за народно лечение- чай от коприва и живовляк, физиологичен разтвор, пиене на студена вода, консумиране на зърнени храни, ядки,чесън, овлажняване на въздуха в дома и ограничаване на излизането на вън, приготвяне на домашни капки от билки и още много други не особено надеждни лекове. Срещат се и препоръки за прием на хомеопатични или лекарствени медикаменти, които обаче предизвикват сънливост и не винаги са ефективни.

Най-често сенната хрема не се лекува и страдащите от нея, изпитват проблеми в продължение на години или дори цял живот. Но има начин симптомите да бъдат облекчени! Представяме ти Уелнео Солт Пайп!

Уелнео Солт Пайп е лула със солни кристали, която доказано помага срещу полени, облекчава реакцията към цветен прашец и други симптоми на алергия - дихателни алергии като алергичен ринит (сенна хрема) и алергична астма. Уелнео Солт Пайп е медицинско изделие клас IIа, което е клинично тествано и доказано ефективно.

Вземи с 25% отстъпка в цената до 06.07.2016!

Солните кристали на Уелнео Солт Пайп се добиват от солната мина край Прайд, Трансилвания. Лулата осигурява лечебния ефект на микроклимата на солните мини. Солната терапия е алтернативен метод, който се използва при дихателни проблеми и спомага за извличането на секретите и вредните бактерии от организма. По този начин дихателните пътища се прочистват и дишаш по-леко и по-свободно.

Уелнео Солт Пайп се използва за облекчаване на заболявания на дихателната система, астма, дихателни алергии – алергичен ринит (сенна хрема) и алергична астма, хронични белодробни заболявания, сенна хрема и дори настинка.

Вземи с 25% отстъпка в цената до 06.07.2016!