„Спасители на плажа“ ще се появи по кината у нас на 2 юни 2017 година.

Ако нямате търпение да разберете какви са мненията на американските критици за лентата, то следващите редове ще ви разкрият какво можете да очаквате.

Предупреждаваме: Статията може да разкрие част от съдържанието.

По всичко личи, че „Спасители на плажа“ ще се превърне в летния хит на 2017 година. Филмът е достатъчно лежерен, носталгичен и сексапилен, за да привлече вниманието на широката публика.

Например, Дуейн Джонсън, иначе казано Скалата, се хвърля самоотвержено в океана, за да спаси сърфист, оставяйки зрителите с впечатлението, че всичко в света ще бъде наред, щом Скалата е наблизо.

Филмът ни пренася на плажа толкова описателно, че без проблем можем да усетим горещия пясък под краката си. Скалата влиза в ролята на Мич Бюкянън, безстрашният и блаороден шеф на спасителите. Оставаме с впечатлението, че лично той е спасил живота на всеки един човек в града и многократно надминава всички супер герои по бройка (взети заедно).

След това се появява Мат Броуди (изигран от Зак Ефрон). Но той не е просто обикновен спасител, а олимпийски плувец. Той се явява протагонист в сюжета, защото се оказва, че има доста егоистични и хедонистични наклонности.

Тук идва моментът, в който всички се замисляме за преходността на живота, възможна ли е промяната у хората и защо изобщо някои хора са се пръкнали на тази земя.

Разбира се, Мат се променя и се научава как да се грижи и за другите, не само за себе си. Вярата в доброто у човека отново е възстановена!

Ако все пак се интересувате от сюжета, което в никакъв случай не е задължително условие, за да разберете какво се случва във филма, той е следният: Мич се захваща с разследване на голяма сделка с наркотици и е решен да разкрие кои са злосторниците. Но най-важното в случая е не разследването, а фактът, че тъмните сделки се случват на яхти, а на яхтите има красиви жени в миниатюрни рокли. Доброто трябва да възтържествува, но не и за сметка на красотата, която също ще спаси света.

Със сигурност вече сте разбрали, че „Спасители на плажа“ със сигурност няма да предизвика оживена дискусия между най-големите умове на планетата. Но въпреки плоските шеги, изтъркания сюжет и обичайното лошо момче, което осъзнава колко хубаво е да си добър.