Жените, родени през август, са горещи като пясъка на морски бряг. Очите им са пълни с падащи звезди, а косите им ухаят на лято и любов...

Да, жените, родени през август, са жените, които мъжът не може да забрави. Те са страстни, импулсивни, живи. Искат всичко и го искат сега. Не обичат да чакат, не умеят да отлагат, не се двоумят. Живеят на пълни обороти и затова живеят пълноценно.

Жените, родени през август, са смели и решителни, а сърцата им - диви и свободни. Не се страхуват да мечтаят и да се борят за мечтите си. Не изневеряват на себе си и не правят компромиси със същността си. Вярват в силите си и вярват в пътя си. 

Жените, родени през август, привличат веднага погледа ти. С огъня в очите си. С магичната усмивка на лицата си. Със сексапила, който излъчват телата им. Те не се просто красиви - те са неповторими! Неповторими с чара си, с непринудеността си, със свежестта си!

Жените, родени през август, казват това, което мислят. Не играят игрички и не си губят времето с хора, които участват в такива. Те са откровени и открити. За тях е важна честността. Не понасят лъжата. Затова и трудно ще ти простят, ако те хванат в такава.

Жените, родени през август, уважават себе си. Те вярват, че времето е твърде ценно, за да си с хора, които ти губят времето. Затова, макар и рядко, може да ти дадат втори шанс, но никога - трети. Не си затварят очите и не позволяват да бъдат замайвани. Нито омайвани. Искат дела, а не думи. Искат споделени моменти, а не обещания. Искат отдаденост, а не пресметливост. Искат смелост. Искат искреност. Искат любов. 

Просто...

Жените, родени през август, са всичко, което трябва да бъде една жена!

И всичко, за което трябва да се бори един мъж!