Щастието изглежда различно за всяка от нас. Какво е то за теб? Може би си от онези дами, които обичат да се радват на отражението в огледалото и да получават комплименти за красотата на кожата си? Или пък за теб е важно да се чувстваш лека и енергична в ежедневието си? Убедени сме, че добрите интимни отношения с любимия са само още един начин да се чувстваш щастлива, нали?

Всички тези неща звучат на пръв поглед лесно постижими, но в днешното забързано ежедневие, невинаги можем да ги постигнем с лекота. Стресът, множеството задачи, които имаш, динамиката на всеки твой ден… Все неща, които могат да ти отнемат от времето, което отделяш, за да се погрижиш за себе си. 

Кажи ни честно колко пъти след натоварен ден, в който не си могла да се храниш пълноценно, си намирала пъпка на лицето си или си забелязвала, че кожата ти е суха и без блясък? Доста често, нали? Когато си напрегната и имаш много задачи, на следващия ден се чувстваш подуване и тежест. А след след дълъг работен ден понякога нямаш никакво желание да обърнеш внимание на любимия. Да, доста познато. Всички тези неща дават своето отражение върху живота ти. Несъвършенствата по кожата водят до спад в самочувствието, подуването и тежестта в стомаха те карат да се чувстваш изнервена, а липсата на интимност с партньора може да доведе до неприятно чувство на непривлекателност...

Мила, за да промениш всичко това, трябва да се погрижиш първо за себе си. Грижата за себе си е едно от най-важните неща, върху които да се фокусираш, ако искаш да бъдеш здрава и красива. 

Радвай се на отражението в огледалото

Колко често си чувала израза: "Красотата започва отвътре?" Може би повече, отколото ти се иска. Но дори да го смяташ за клише, знаеш, че е самата истина. Забележи само какво се случва, когато не даваш на тялото си необходимите за неговата красота вещества. Кожата ти започва да добива сивкав оттенък, появяват се несъвършенства, имаш уморен вид. И обратно -  когато се храниш с достатъчно витамини, от огледалото сутрин ти се усмихва лъчезарната и красива жена, която всъщност си.

За да ти помогне да поддържаш тази красота за по-дълго време, на помощ идва продуктът Beauty+. Вкусните желирани капсули ще дадат на кожата ти основните хранителни вещества, за да бъде тя красива и млада. Колагенът, витамин С и коензим Q10 ще помогнат кожата да запази своята младост. Ще получиш и доза антиоксиданти, които ще предпазят кожата ти от вредното въздействие на околната среда, благодарение на витамини Е и А. Beauty+ ще се погрижи и за здравето на косата ти, благодарение на съдържащия се в продукта биотин. Желираните таблетки Beauty+, със страхотен плодов вкус, превръщат грижата за красотата в несравнимо удоволствие. 

Здрава храносмилателна система, здрава ТИ

На всички ни се случва да бързаме, за да изпълним множеството задачи, с които сме се нагърбили. В тези моменти, когато огладнеем, много по-лесно е да хапнем нещо пакетирано и "набързо". Тези храни обаче, често са с много захар и трансмазнини, който в крайна сметка влияят негативно на храносмилателната система.

Знаеш ли, че храносмилателната система е една от най-важните в твоя организъм? Когато нещо не е наред с нея, неизменно страдат и други системи в тялото ти като имунната и нервната. Ето защо, за да се погрижиш за здравето на тялото си, обърни специално внимание на грижата за храносмилателната система.

Чувство на подуване и тежест, проблеми с храносмилането и килограмите, дори несъвършенствата по кожата са признак, че е време да си обърнеш внимание.

За да ти помогне да го направиш, на помощ идва Apple plus - хранителна добавка с ябълков оцет, създадена, за да ти осигури здрави храносмилателна, имунна и сърдечно-съдова система.

Вкусните и лесни за прием желирани мечета ще ти осигурят ежедневна доза ценни витамини и хранителни вещества за здраве. Ябълковият оцет с Mother, съдържащ се в продукта, е известен като пробиотик, който ще се погрижи за растежа на полезни бактерии. Той ще ти осигури добро храносмилане и чувство на лекота. В допълнение към него, в продукта ще откриеш два важни витамина от група В. В9 и В12 ще се погрижат да имаш здрава и силна имунна система, ще ти дадат доза енергия и ще елиминират чувството на умора. Още един В витамин намира своето място в продукта. Фолиевата киселина в Apple plus се грижи за здравето на сърцето ти. Пектинът ще ти осигури здравословни нива на холестерол и кръвна захар. 

В комбинация, всички тези съставки ще ти помогнат като регулират чувството на глад и съответно приема на калории. Така по-лесно ще се справиш с излишните килограми. Те ще ти дадат усещане за ситост и лекота като премахнат чувството на подуване и тежест в стомаха. Ежедневният прием на Apple plus ще се погрижи да се чувстваш добре и да се погрижиш за цялостното си здраве.

Щастлива и задоволена

Всяка жена иска да се чувства щастлива и задоволена, особено когато става въпрос за отношенията с любимия мъж. Стресът, напрежението и множеството задачи, с които се нагърбваме обаче, могат да повлияят негативно на сексуалния ни живот като значително намалят желанието ни за секс.
Това може да се отрази зле не само на нас, като ни накара да се чувстваме раздразнени и без настроение, но може да има негативни последици и върху връзката ни с партньора.

Ако искаш да подобриш сексуалния си живот и да се радваш на повече горещи преживявания с любимия, Amore e тук, за да ти помогне. Този натурален продукт е създаден, за да събуди желанието у теб по естествен начин. Разтворимите таблетки имат вкус на мента и са чудесен и естествен начин да разкриеш една нова страна в интимния си живот.

Своята ефективност Amore дължи на коктейла от специално подбрани съставки с доказано действие. Когато става въпрос за естествен афродизиак, мака е най-добрият продукт. А комбинацията с шафран и таурин ще предизвикат у теб желание за повече ласки. Продуктът не просто се грижи за твоя сексуален живот - съдържащият се в него витамин Е ще ти помогне да се почувстваш по-добре като облекчи неприятните симптоми на предменструален синдром и менопауза. Amore e натурален продукт, който ще ти помогне да възстановиш сексуалното си желание и да достигнеш до ново ниво на интимност.

Подкрепи здравето и красотата си с продуктите на Healthina. Време е да се погрижиш за себе си, за да можеш не само да раздаваш обич и красота, но и да получиш същите в замяна.