Жалко за вас, мъже, че забравихте да сте кавалери! Къде отидоха някогашните галантни господа? Или те са вече само някакъв отколешен и мъгляв мит, който отлежава по цветните читанки?

Реших да ви настъпя по мазола, а какво мислите вие по въпроса, си е изцяло ваш проблем! И защото сте мъже само, си въобразявате, че всичко ви е позволено. Че само да щракнете с пръсти и хоп - сбъдва се вашият сценарий. Че само с една дума или един жест ще накарате жената да е с вас?

Къде отиде прагът ви на самоконтрол? Къде отидоха обноските ви, ако сте имали изобщо такива? И защо решавате, че когато жената се държи любезно с вас, ( или ви толерира от куртоазия) то тя непременно е готова или че изгаря от желание да правите секс, веднага, и ако може на момента.

Жалко за вас, мъже, че в разнообразния и супер достъпен асортимент в днешно време, вие смъкнахте претенциите си към представителките на ''слабия пол'', занижихте драстично критериите си и не разпознавате кое е качественото в техните редици?

По принцип не отхвърлям неангажиращите връзки. Но в тая игра аз играя като мъж, мисля като мъж, използвам мъжките прийоми и номера и затова не се оставям да бъда избрана, а аз избирам и определям с кого да бъда. А пък на когото не му харесва - много здраве!

И продължавам да твърдя, че всяко по-грубо и непремерено посегателство с откровено сексуален привкус, ме отблъсква необратимо и окончателно. И в този ред на мисли бих искала да попитам господата дали ще им е приятно, ако жените ги третират по същия начин? С малки изключения, едва ли? Но нека да свикват с мисълта, че и ловците понякога( да не кажа често) се превръщат в жертви.

И не забравяйте - това, че сте мъже, или бързате да се докажете като такива, не е оправдание. Защото рано или късно, всеки някога, някъде си намира майстора!

Автор: Велина Маринова - MarVell