Според хороскопа на Водолея за септември 2024 г. съдбата ще вземе неочакван обрат. Вероятно дългогодишен партньор ще се покаже от нова страна или в кариерата му ще се очертае качествен пробив. Във всеки случай ситуацията ще се развие бързо. Позицията на Слънцето в Дева променя възприемането на света, спускайки на земята витаещия в облаците Водолей. Приоритет са стабилността и комфортът, налице е стремеж към натрупване. Търсенето на допълнителен източник на доходи ще се увенчае с успех. Пълнолунието на жътвата през септември ще открие поредица от късмет, Водолеят има всички шансове за успешно запознанство. Вярно е, че търсенето на сродна душа в интернет ще доведе до разочарование. Необходимо е живо общуване, без него напредъкът е невъзможен.

Есента започва с Новолуние в Дева на 3 септември, което открива нов цикъл в трансформацията на всеки Водолей. Изводът е, че това Новолуние започва цикъл, който ще завърши със затъмнението на 14 март в знака на Дева – пригответе се за големи промени! Най-вероятно ще се случи много по въпросите на семейните финанси, например можете да вземете решение за ремонт, ипотека, някакви финансови въпроси от семеен тип (продажба на лятната вила на родителите ви и др.).
В началото на септември нещата ще се развият добре, настроението ще е подходящо. Настъпва щастлив момент, в който желанията съвпадат с възможностите. Хороскопът на Водолея обещава, че тази ситуация ще продължи достатъчно дълго. Можете да се грижите за себе си, да прекарвате време със семейството си и напълно да се потопите в някое хоби. Това няма да попречи на нещата ни най-малко. Благодарение на Венера във Везни няма да е трудно да постигнете зашеметяващ ефект. Характерен с богато въображение, Водолеят ще получи картбланш и ще се отвори от нова страна. Можете да експериментирате с цветове и стилове, създадените образи ще бъдат уникално красиви. Това е най-доброто време за презентации: поръчките ще валят от всички страни.
От 4 септември Марс започва сериозен и аномален цикъл във вашия здравен и работен сектор - ще трябва да обърнете много внимание на тези две области до края на април 2025 г. Най-вероятно ще трябва да преработите битовите си навици (наемете икономка или преосмислете начина си на живот), а също така се погрижете сериозно за вашето хранене и спорт. Ключовата дата за промени в здравето ще бъде края на октомври и ноември, така че не губете времето си през септември - обърнете внимание на състоянието си сега.
Обстоятелствата в средата на месеца ще се развият по най-благоприятния начин. Късметът няма да отслаби хватката си, изненадите ще продължат. Общият хороскоп на Водолей за септември 2024 г. предлага да се възползвате от момента и да закупите няколко лотарийни билета. Все още не се знае кога ще се отвори коридорът на възможностите, трябва да се стремите да живеете пълноценно. Меркурий в Дева ще ви помогне да стигнете до правилното решение, когато критичността и взискателността към себе си се увеличават. Въпреки лекомислието и навика да „сграбчвате възможностите“, Водолеят ще успее да стигне до същността на въпроса. От не по-малко значение ще бъде и интуицията, която ще насочи мислите в правилната посока. Трябва да се вслушвате внимателно в нейните подкани.
Едно от най-приятните събития ще бъде периодът на Големия тригон между Венера, Юпитер и вашето Слънце от 14 до 17 септември. Пригответе се за факта, че буквално ще имате помощ от висши сили в живота си, свързани с проблемите на децата, любовта и личните проекти. Ще има повече вдъхновение, а също така има шанс да се влюбите.


Грандиозно събитие за Водолеите ще бъде Затъмнението в Риби, което ще се случи във финансовия сектор - вероятно ще получат голяма сума пари или ще трябва да инвестират в сериозна покупка. Секстилът от Уран до точката на затъмнението предполага, че ситуацията ще ви помогне по въпросите на недвижимите имоти и семейството, както и за укрепване на собствената ви основа в живота.
Важно е, че вторият управител на вашия знак, Сатурн, ще се свърже с Луната и Нептун по време на Затъмнението, сякаш ви „отрезвява“ финансово. Например, може да разберете нещо по отношение на парите, например ако от март 2024 г. е имало малко яснота по отношение на заплата, кредит или някакъв финансов въпрос.
От финансова гледна точка краят на септември ще бъде доста проспериращ. Дори и надеждите за лесно забогатяване да не се сбъднат, ще има достатъчно пари за комфортен живот. Според хороскопа за септември за Водолея не е проблем да се справи с малка сума пари. Малко вероятно е да има причини за големи разходи, но щедрите подаръци са напълно възможни. Единственото нещо, което може малко да обърка картите, е слабият Марс в Рак, който лишава човека от воля и приспива бдителността му. Водолеите ще бъдат във властта на променливото си настроение, а околните ще бъдат принудени да се приспособят към него. Едно много достъпно средство ще помогне за решаването на проблема - билков чай: лайката, жасминът и ментата имат успокояващ ефект.
Месецът ще завърши приятно – от 25 до 28 септември тригонът между Меркурий и Уран ще ви донесе получаването на важен документ, свързан с пари за покупка или продажба на жилище. Или ще успеете да разрешите онзи проблем с имотите, който ви беше доста труден и продължи през юли-август.