Днес ще ви запознаем с историята на Ким Рамси, за която думата оргазъм далеч не е синоним на удоволствие, а напротив - на болка и агония. Кошмарното при Ким е, че получава по 100 оргазма на ден, които не й носят физическа наслада.
 
Ким Рамси страда от синдром на продължителна сексуална възбуда - заболяване, при което всяко действие, което извършва тялото й, приключва с оргазъм. И най-малкото движение на таза - във влак, в кола или при извършването на домакинска работа, може да предизвика оргазъм. Ужасяващият брой оргазми, които Ким получава на ден, й носят изтощителни болки и й пречат да води нормална сексуална връзка.
 
Според лекарите, запознати с редкия случай на Ким, неизличимата болест е причинена от инцидент през 2001г., когато Ким пада по стълбите. Ударът нанесен върху гръбнака, води до образуване на Тарлова киста на мястото, на което се образува женския оргазъм.
 
„Някои жени се чудят как да получат оргазъм, а аз търся начин да ги спра завинаги.” - споделя Ким. „Първият път, когато ги усетих беше през 2008г., тогава имах сериозна връзка и тя ме правеше щастлива. Получавах постоянни оргазми в продължение на четири дни, по около сто на ден. Мислех, че полудявам.” - казва тя.
 
  „Опитах всичко, за да ги спра. Кляках, дишах дълбоко, седях на замразен грах, но оргазмите и сексуалната възбуда не спираха. Болката и умората бяха непоносими.” - споделя Ким. Рамси твърди, че оргазмите не се ограничават само в домашни условия, а ги получава и на публични места: „Едно петнадесет минутно пътуване в автобус, независимо дали права или седнала, за мен означава 20 оргазма. Стискам зъби и се моля никой около мен да не разбере какво се случва.”
 
Много жени и мъже се молят за още оргазми, но Ким ни уверява, че нейният случай не е благословия, както повечето от нас ще си помислят. И най-малкото движение може да приключи с оргазъм или нужда за уриниране.