Да си губиш времето с грешния човек е безсмислено и ненужно. А ако не искаш повече да изпитваш разочарование и болка от поредната неосъществена любов, ти предлагаме 9 съвета, които ще ти помогнат да откриеш истинската любов.

1. Избягвай мъжете, които имат ниска оценка за себе си

Ако мъжът не се обича и не се цени, то възможно ли е да цени и да обича теб? Високата самооценка е много важна.

2. Увери се, че семейните му ценности съответстват на твоите

Обърни специално внимание на връзката му с хората – има ли дълга и здрава връзка със семейството и приятелите си? Има ли правилно отношение към финансите? Успял ли е да съхрани добри отношения с бивши приятелки?

3. Не се примирявай с лошото му поведение

Не забравяй какъв тип поведение те отблъсна от предишните връзки. Беше ли той пасивно-агресивен, негативен, постоянно критикуващ, студен и необщителен?

Ако срещнеш мъж, който се държи по начин, по който се е държал някой бивш, то няма смисъл да повтаряш същата грешка, нали?

4. Обръщай внимание на делата, а не на приказките

Делата на мъжа говорят много повече за него, отколкото думите му. Намира ли време за теб? Търси ли контакт с теб? Спазва ли обещанията си?

5. Той трябва да те приобщи към всеки аспект от живота си

Мъжът е длъжен да те включи в живота си постепенно. Той трябва да споделя с теб какво се случва в професионалния му живот, да те запознае със семейството и приятелите си.

Ако мъжът наистина е готов да прекара живота си с теб, то той трябва да се включи в него.

6. Ти трябва да си на първо място за него

Ако той те обича, ти ще бъдеш негов приоритет. Той ще иска постоянно да прекарва времето си с теб и ще ти споделя как се чувства.

Ако той е влюбен в теб, ще го почувстваш. Но ако се съмняваш в чувствата му, то най-добре да прекратиш връзката.

7. Отстоявай себе си

Ако има нещо, което те притеснява във връзката, кажи го. Ако той наранява чувствата ти, това е лош знак.

Най-добре е да намериш мъж, който познава себе си и умее да показва чувствата си.

8. Не прибързвай с интимните отношения

Ако той няма търпение да отидете в спалнята и не е склонен да почака, то нещо не е наред. Ако той наистина проявява интерес към теб, то той ще чака.

Платоничните отношения в началото на връзката са необходими, за да може първо да се появи емоционална близост между вас. Мъжът, с когото се срещаш, трябва да бъде готов да почака, докато не се почувстваш готова.

9. Увери се, че се чувстваш спокойна и щастлива с него

Ако чувстваш стрес и безпокойство, когато си с него, то тогава връзката няма как да бъде успешна. Довери се на интуицията си и обърни внимание как се чувстваш в тази връзка. Ако лошите дни са повече от добрите, знаеш какво трябва да направиш.

Когато връзката е истинската, ще се чувстваш комфортно с него, независимо от ситуацията.

Когато спазваш всички тези правила и вярваш на интуицията си, ще откриеш мъжа, с когото можеш да прекараш живота си и да откриеш истинската любов.