Рибите са известни като една от най-мистериозните зодии. 

Да излезеш на среща с Риби е лесно, защото те обичат да се пускат по течението, но комуникацията с тях е малко по-трудна. Те са страстни. Рибите забравят трудно бившите си приятели, защото се привързват бързо. Не се притеснявай, ако човекът, с когото си на среща, говори за бившия си. Той не го прави, защото не си прекарва добре, а защото представителите на този зодиакален знак са носталгични. Те са прекалено чувствителни, затова внимавай как се отнасяш към тях, ако не искаш да си тръгнат на момента.

Рибите са воден знак, което означава, че те са емоционални, непридвидими и лесно се сприятеляват с другите. Те са мили и винаги можеш да разчиташ на тях за някаква услуга. Не очаквай, че ще го направят веднага.

За половинката си Рибите биха планирали наистина романтична вечеря. Романтиката е тяхната слабост. Някои я проявяват по-често от други, но винаги биха оценили вечеря на свещи в интимна обставновка. Те са срамежливи, което не трябва да те учудва, ако по време на срещата ви нещо не изглежда наред. Дръж се уверено и ги накарай да искат да те видят отново. Говори за нещата, които харесват, за мечти, надежди и желания.

Представителите на зодия Риби винаги искат да направят добро впечатление, а това важи и за първата среща, за която те се готвят с часове, но от притеснение биха се заляли с вино или храна. Направи нещо малко, за да се почувстват на място. Те не са перфекционисти и не са от типа хора, които не биха ти простили, ако направиш някаквa грешка.

След вечерята отидете на кино. Рибите обичат бягството, особено когато е с помощта на филмите.

Те са най-милите същества на тази планета. Лесно е да се възползваш от това, затова недей. Те биха предложили да платят за всичко или за ризата ти, която са заляли без да искат, защото се чувстват ужасно.

Ако някога излезеш на среща с жена, който е зодия Риби, разпитай я за мечтите ѝ, защото Рибите имат много. Остави я да говори и се усмихни. Наслаждавай се на смеха и усмивката ѝ. Ах, тази зодия!