Вече имате възможност да отпразнувате идването на златния сезон - есента с новата лимитирана серия Somersby Apple Blend 2016!

Тази година страната ни е избрана да представи първия за нашия регион мътен сайдер, с частици плод – лимитирана серия за 2016 година. Създаден да отпразнува есента - сезонът на ябълките - Somersby Apple Blend 2016 е уникален с това, че съчетава в себе си 3 сорта ябълки, като най-открояващият се вкус е добре познатият сорт Златна Превъзходна. Вкусът на лимитираната серия сайдер е по-различен от останалите, които се предлагат на пазара с това, че е сладко-кисел, по-слабо газиран и може да се консумира без лед, което го прави подходящ за есенните месеци. Задължително трябва да го опитате!

Somersby Apple Blend 2016 серия е с 4,5% алкохолно съдържание и вече може да бъде намерен в заведенията и търговската мрежа в стандартните за марката стъклени бутилки от 0,33 мл.

Somersby Apple Blend 2016 е пети вкус в категорията сайдер, който компанията предлага на българския пазар, след Somersby с вкус на ябълка, круша, къпина и боровинка.

Somersby e лидер в сегмента си - само през 2015 година пазарът на сайдер в страната нарасна с 72%, в сравнение с предходната година. Somersby реализира 44% ръст в обем, сравнено с 2014. За първото полугодие на 2016 година Somersby представлява над 60% от пазара на сайдер у нас