Всеки иска да намери своята сродна душа, онзи специален човек, който ще преобърне света му и ще го накара да се чувства както никога досега. Той обаче, невинаги идва тогава, когато искаш. Преди него може да преживееш куп разочарования, болка и страдание. Но ти трябва да знаеш, че тези неща се появяват в живота ти, за да те подготвят за сродната ти душа. А когато си готов, тя ще се появи там, където най-малко очакваш. А когато той се появи, просто ще разбереш, че е това е твоят човек, защото във въздуха ще започне да витае щастие. И въпреки че няма как с точност да предвидиш кога ще се случи това, можеш да усетиш този съдбовен момент, ако обръщаш внимание на знаците на съдбата. Ето кои са те:

1. Имаш романтични сънища

Когато си готова за любовта, тя ще бъде навсякъде около теб, дори в сънищата ти. Когато започнеш да сънуваш романтични сънища, съзнанието ти започва да се настройва на любовна вълна. Така, сутрин се будиш с прекрасното усещане, че нещо хубаво ще се случи и дори да не помниш какво точно си сънувала, в съзнанието ти остава тя... любовта.

2. Изпитваш внезапна нужда да подобриш себе си

Когато си готова да посрещнеш сродната си душа, вътрешно в себе си започваш да усещаш желание да бъдеш по-добър човек. Искаш да се развиваш и да се променяш към по-добро. Постепенно това започва да се случва с лекота и ти е много лесно да започнеш нов курс, диета или да посещаваш редовно фитнеса. Желанието за подобрение показва, че имаш желание да привлечеш към себе си подходящия. 

3. Виждаш целта в живота си много по-ясно

В един момент, просто ей така като на магия, ще усетиш, че целта ти в живота е напълно ясна в съзнанието ти. Нещо повече - тя започва да те изпълва с вълнение, нетърпение и енергия. Кара те да се чувстваш истински щастлива, както никога досега. Когато правиш онова, което обичаш, излъчваш щастие и светлина, за да може той да те открие по-лесно.

4. Виждаш любов навсякъде

Когато си готова за любов, тя се появява навсякъде около теб. Виждаш я във влюбените на улицата, четеш за нея, но най-ясно тя се появява в близките и приятелите ти. Когато всички около теб са щастливо влюбени, те те зареждат със своята любовна енергия. Това е ясен знак, че си готова за любов и сродната ти душа идва за теб.

5. Усещаш какъв трябва да е той

Най-вероятно отдавна имаш списък с качествата, които трябва да притежава идеалният партньор. Трябва да знаеш обаче, че той ще се появи, когато започнеш да усещаш какъв трябва да бъде. Това не е нещо, което пишеш на лист хартия, защото човекът до теб е нещо, много по-важно от просто някакъв списък с критерии. Веднъж усетила, ти отваряш сърцето си за точния човек. Тогава спираш да мислиш за точките в списъка и се отдаваш на усещанията си, които стават много по-силни и ценни.

6. Отворена си за нови възможности

Когато усетиш, че си готова за любовта, ще ти се прииска да се срещаш с колкото може повече хора. Ще искаш да разшириш приятелския си кръг, да се запознаваш с всякакви личности. Ще се чувстваш обогатена от времето, прекарано с тях. 

7. Усещаш енергийните си нива по-високи от обикновено

Когато сродната ти душа е на път да се срещне с теб, ще усетиш, че енергията ти е на много високо ниво. Ще усетиш позитивизъм, ще усетиш себе си лека и щастлива дори без видима причина. Тогава ще имаш сили да постигнеш всичко, което искаш.

8. Най-накрая виждаш любовните уроци на миналото

Всяка болка, която си изпитвала в миналото, е ценен урок, който трябва да научиш. Често обаче, не можеш да го разбереш веднага, а едва тогава, когато дойде подходящият момент. Когато усетиш, че случките в миналото започват да придобиват смисъл, това е ясен знак, че си готова да се освободиш от миналото и да приемеш прекрасното бъдеще, което те очаква.