X

Знаците, които показват, че сродната ти душа ще се появи много скоро

от в 17:10 на 27.09.2017 в Всичко за теб | Любов


Знаците, които показват, че сродната ти душа ще се появи много скоро

Знаците, които показват, че сродната ти душа ще се появи много скоро

Всеки иска да намери своята сродна душа, онзи специален човек, който ще преобърне света му и ще го накара да се чувства както никога досега. Той обаче, невинаги идва тогава, когато искаш. Преди него може да преживееш куп разочарования, болка и страдание. Но ти трябва да знаеш, че тези неща се появяват в живота ти, за да те подготвят за сродната ти душа. А когато си готов, тя ще се появи там, където най-малко очакваш. А когато той се появи, просто ще разбереш, че е това е твоят човек, защото във въздуха ще започне да витае щастие. И въпреки че няма как с точност да предвидиш кога ще се случи това, можеш да усетиш този съдбовен момент, ако обръщаш внимание на знаците на съдбата. Ето кои са те:

1. Имаш романтични сънища

Когато си готова за любовта, тя ще бъде навсякъде около теб, дори в сънищата ти. Когато започнеш да сънуваш романтични сънища, съзнанието ти започва да се настройва на любовна вълна. Така, сутрин се будиш с прекрасното усещане, че нещо хубаво ще се случи и дори да не помниш какво точно си сънувала, в съзнанието ти остава тя... любовта.

2. Изпитваш внезапна нужда да подобриш себе си

Когато си готова да посрещнеш сродната си душа, вътрешно в себе си започваш да усещаш желание да бъдеш по-добър човек. Искаш да се развиваш и да се променяш към по-добро. Постепенно това започва да се случва с лекота и ти е много лесно да започнеш нов курс, диета или да посещаваш редовно фитнеса. Желанието за подобрение показва, че имаш желание да привлечеш към себе си подходящия. 

3. Виждаш целта в живота си много по-ясно

В един момент, просто ей така като на магия, ще усетиш, че целта ти в живота е напълно ясна в съзнанието ти. Нещо повече - тя започва да те изпълва с вълнение, нетърпение и енергия. Кара те да се чувстваш истински щастлива, както никога досега. Когато правиш онова, което обичаш, излъчваш щастие и светлина, за да може той да те открие по-лесно.

4. Виждаш любов навсякъде

Когато си готова за любов, тя се появява навсякъде около теб. Виждаш я във влюбените на улицата, четеш за нея, но най-ясно тя се появява в близките и приятелите ти. Когато всички около теб са щастливо влюбени, те те зареждат със своята любовна енергия. Това е ясен знак, че си готова за любов и сродната ти душа идва за теб.

5. Усещаш какъв трябва да е той

Най-вероятно отдавна имаш списък с качествата, които трябва да притежава идеалният партньор. Трябва да знаеш обаче, че той ще се появи, когато започнеш да усещаш какъв трябва да бъде. Това не е нещо, което пишеш на лист хартия, защото човекът до теб е нещо, много по-важно от просто някакъв списък с критерии. Веднъж усетила, ти отваряш сърцето си за точния човек. Тогава спираш да мислиш за точките в списъка и се отдаваш на усещанията си, които стават много по-силни и ценни.

6. Отворена си за нови възможности

Когато усетиш, че си готова за любовта, ще ти се прииска да се срещаш с колкото може повече хора. Ще искаш да разшириш приятелския си кръг, да се запознаваш с всякакви личности. Ще се чувстваш обогатена от времето, прекарано с тях. 

7. Усещаш енергийните си нива по-високи от обикновено

Когато сродната ти душа е на път да се срещне с теб, ще усетиш, че енергията ти е на много високо ниво. Ще усетиш позитивизъм, ще усетиш себе си лека и щастлива дори без видима причина. Тогава ще имаш сили да постигнеш всичко, което искаш.

8. Най-накрая виждаш любовните уроци на миналото

Всяка болка, която си изпитвала в миналото, е ценен урок, който трябва да научиш. Често обаче, не можеш да го разбереш веднага, а едва тогава, когато дойде подходящият момент. Когато усетиш, че случките в миналото започват да придобиват смисъл, това е ясен знак, че си готова да се освободиш от миналото и да приемеш прекрасното бъдеще, което те очаква.Теми   любов | сродна душа

Още по темата

Коментари

Зареждане


x

Ако не искаш да получаваш най-интересните статии, натисни тук.