Овен

Не искат да признаят, че понякога могат да се отклонят от курса, защото са свикнали да знаят накъде са тръгнали, както и да бъдат пример за останалите. Затова им е трудно да разкрият пред себе си, че има случаи, в които просто не знаят какво правят, защото смятат, че това ще ги накара да изглеждат слаби. Животът не е права линия, която не се променя и именно в това е чарът му. Всеки греши, всеки губи курса си, но това не го прави по-недостоен, това го прави човек, който се учи и продължава напред, още по-силен. 

Телец

Те никога, ама никога, няма да признаят, че са сгрешили. Твърде горди са, за да покажат, че са направили грешка, вероятно ще предприемат действия, за да я поправят, но никога няма да ги чуете да си я признаят. Урокът, който Телците е добре да научат е, че извинението и благодарността са едни от най-силните инструменти, които ни сближават с останалите и ни правят по-добри и развиващи се хора. 

Близнаци

Тайничко в себе си Близнаците знаят, че са готови да дадат много обещания, които няма да могат да изпълнят. Разнообразието в света ги привлича страшно много и обичат да комуникират с останалите. Понякога се губят в момента и правят планове за предстоящите 10 години, а след това размислят и тотално променят мнението си. Дълбоко в себе си знаят, че имат такива моменти, но отказват да ги приемат и анализират. 

Рак

Раците всъщност са още по-чувствителни, отколкото са свикнали да показват пред обществото. Обичат да се правят на силни и непоклатими, но истината е, че дори най-малката забележка ги наранява и ги държи будни цяла нощ. Освен това те не признават пред околните, че са наранени или тъжни, защото не искат да показват колко раними са всъщност. Урокът за тях е, че светът не е озлобено място, което се опитва да ги нарани, а че всъщност всеки е затворен в своята Вселена и рядко някой ще се опита да ги обиди нарочно, те просто са много докачливи.

Лъв

Не искат да признаят, че в края на краищата не искат никой да ги засенчи. Може понякога да насърчават останалите да бъдат смели и самоуверени, но не искат никой да открадне светлината на прожекторите от тях. Те се възприемат за водещите на парада и нямат желание животът им да се развива по друг начин. Истината обаче е, че за да градят смислен и пълноценен живот е необходимо от време на време да спират и да дават микрофона и на околните, особено на близките си, само тогава ще успеят да усетят истински пълнокръвието на заобикалящата ги среда, към което толкова много се стремят. 

Дева

Девите са известни с перфекционизма си и с желанието си всичко да върви по план, при това по техния план. Истината обаче е, че понякога се чудят какво ли е от другата страна, какво ли е да бъдеш свободен по дух човек, който живее за момента. Не искат да признаят, че всъщност ги интересува какво мислят хората, а поведението им в действителност много се влияе от това на околните. Добре за тях е да открият баланса между физическия и духовния свят и двата са много важни, но при тях превес имат прагматичните елементи, които е добре да смекчат. 

Везни

Везните не искат да признаят, че се нуждаят от помощ, когато им е трудно. Те са свикнали да бъдат насреща за всеки, но не могат да приемат факта, че понякога и те се нуждаят от рамо, на което да се облегнат. Те предпочитат да са в ролята на помагача, отколкото на човека, който приема помощта. Хубаво е обаче да се научат, че в живота много често ролите се променят, именно за да го изживеем най-пълноценно, а в това да поискаш добра дума или някой да те изслуша няма нищо неправилно или срамно, това е основата на истинските човешки взаимоотношения, в които и двете страни дават. 

Скорпион

Скорпионите не искат да си признаят, че са разбивачи на сърца. Те прелъстяват всички, а след това се държат все едно нищо не е било и става въпрос само за приятелски симпатии. Те много обичат да манипулират хората, за тях това е истинско изкуство. Обожават да използват чара и сексуалността си, за да привличат околните и да имат цяла орда от почитатели, от които да избират. Хубаво е да се замислят, че всеки човек има чувства и биха могли много да му навредят. Няма нищо лошо в невинните закачки и флиртове, но само при положение, че отсрещната страна е напълно наясно докъде могат да стигнат подобни отношения и докъде не.

Стрелец

Стрелците са напълно наясно, че понякога прощават твърде лесно и много от околните ги приемат за даденост, но никога няма да го кажат на глас. Винаги ще намерят извинение за постъпките на хората, които обичат, дори дълбоко в себе си да знаят, че тези хора не го заслужават. Съветваме Стрелците да се научат да поставят себе си на първо място, както своите чувства и разбирания. Хубаво е да прощаваш, но е хубаво и да си вадиш поуки от грешките на останалите, както и да анализираш с какво си ги привлякъл. 

Козирог

Козирозите никога няма да признаят, че се чувстват самотни. Те винаги слагат дежурната усмивка на лицето си и се държат сякаш не се нуждаят от никого, защото са фокусирани върху кариерата си. Те никога не карат околните да се чувстват ценени, защото привидно могат да правят всичко сами. Скъпи Козирози, сигурни сме, че сте наистина чудесни на работното си място и много се стараете всичко да бъде изпипано и точно, хубаво е обаче да открехнете мъничко вратичката на сърцето си и да пуснете там любимите си хора, защото всеки има нужда от добра дума, прегръдка и целувка. 

Водолей

Водолеите са честни и открити и въпреки че нямат проблем да си признаят всичко, никога няма да чуете от тях, че съжаляват за нещо. За тях е изключително трудно да повярват, че в дадена ситуация не са взели най-доброто решение. Няма човек, който да не греши, дори и при съдбовни решения, които е обмислил детайлно. Освен това мили, Водолеи имайте предвид, че нещо, което в момента оценявате като негативно преживяване, след години ще възприемете като поучителен урок. 

Риби

За Рибите е трудно да признаят, че са отблъснали някого. В повечето случаи представителите на тази зодия обвиняват останалите затова, че са ги изоставили и не могат да приемат, че те са ги принудили да затворят вратата. Рибите често живеят в свой собствен свят и често драматизират прекалено всичко, дори и реалността. За тях е добре да приемат, че понякога отношенията между двама човека просто се изчерпват и най-доброто решение е двете страни във връзката да тръгнат по нов път, понякога няма нищо по-хубаво от новото начало.