Всеки от нас търси човека, който да го допълва и с когото може да създаде силна и хармонична връзка. Това зависи от много фактори, но един от тях е зодиакалната съвместимост.

Някои зодиакални знаци са родени един за друг, а други по-добре да не си и мислят да живеят заедно, защото този експеримент би бил истинска катастрофа. Представяме ви пет любовни двойки, които няма да изтърпят напрежението на съвместното съжителство, и четири двойки приятели, които изобщо не стават за съквартиранти.

Овен и Дева

Както се казва – противоположностите се привличат. Но дали могат да изградят стабилна връзка? Девите се възхищават на увереността на Овена и могат лесно да се нагаждат към различни ситуации, само че постоянното поемане на рискове от страна на Овена и неспособността му да мисли рационално направо подлудява Девите, и то не в положителния смисъл. Когато един огнен знак като Овена и един земен знак като Девата се съберат, и на двамата им е много трудно да разберат другия и поведението му, което води до много неразбории и скандали.

Близнаци и Водолей

На теория тези два зодиакални знака са идеални един за друг – и Близнаците, и Водолеите са свободолюбиви личности, които обичат интелектуалните и философски разговори. Водолеите обичат хората, но Близнаците се справят по-добре в общуването с околните. На Близнаците не им трябва причина, за да отидат на парти или да вдигнат купон, докато Водолеите не понасят такива спонтанни прояви. Близнаците са по-достъпни и по-добре изразяват чувствата си, докато Водолеите не са толкова емоционални. Нерешителността и непоследователността на Близнаците са всеизвестни, но Водолеите също са непредсказуеми, което всъщност още повече влошава положението.

Телец и Скорпион

Телецът и Скорпионът са страстни и много чувствени личности, но ревността на единия определено е проблем. Телецът не разбира ревността на Скорпиона и неговото желание за отмъщение. Освен че не могат да се разберат, и двата знака са изключително големи инати и никога няма да стигнат до компромис. Вероятно началото на връзката им ще бъде много горещо, но скандалите ще разрушат постигнатото в спалнята.

Лъв и Стрелец

И двата знак знаят как да се забавляват и как да направят добро първо впечатление. Стрелецът притежава чудесно чувство за хумор, но Лъвът има нужда от някого, който да му позволи да бъде звездата на представлението, докато Стрелецът не се задоволява с второстепенната роля и не иска да бъде ничий трофей. Двата знака могат да бъдат добри приятели, но романтичната връзка едва ли ще се получи.

Рак и Риби

И Ракът, и Рибите са креативни, чувствителни и грижовни личности, но понякога Ракът е твърде емоционален и меланхоличен, дори и за Рибите. Ракът обаче се учи от грешките си и много добре знае откъде е тръгнал, докато Рибите рядко се учат от несполуките си и бързо забравят миналото. Двата знака биха били чудесен творчески тандем, но романтичната им връзка е небалансирана.

Това бяха едни от най-лошите любовни двойки, а сега е време да поговорим за няколко тандема, които биха били ужасни съквартиранти.

Близнаци и Скорпион

Скорпионът смята, че Близнаците не са много надеждни приятели, тъй като обичат клюките и често говорят зад гърба на останалите. Въпреки че Скорпионът също обича да слуша клюки, той се притеснява, че Близнаците могат да разкрият тайните му пред другите. Освен това Скорпионът обича да остава насаме с мислите си, докато Близнаците често нарушават тишината с някой спонтанен купон.

Овен и Телец

Тези два знака просто не могат да се разберат, защото са толкова различни. Овенът е много енергичен и огнен знак, докато Телецът е спокоен и земен. Тези различия не са добра основа за съвместно съжителство. Овенът често ще кани приятели у дома, докато Телецът обича спокойствието и тихите вечери, в които може да си пие вино във ваната с мехурчета.

Риби и Дева

С времето Девата ще се превърне в майка на Рибите, а не в равностоен съквартирант. Просто хората от зодия Дева обичат да контролират хората, да им нареждат, да им възлагат задачи и в същото време да ги обсипват с любов и внимание. В такава среда Рибите не могат да открият себе си. Хората от водната зодия са големи мечтатели и гледат идеалистично на света, което пък е в противоречие с аналитичната и разсъдлива природа на Девите. С няколко думи – взора на Рибите е насочен към бъдещето, а не към това да сготви или да изхвърли боклука, което направо ще подлуди Девата.

Водолей и Рак

Онова, което ще нажежи обстановката при тези два знака, са финансовите различия. Водолеят харчи неразумно и най-вероятно често ще закъснява с наема и сметките, докато Раците са много праволинейни и винаги имат заделени пари за непредвидени разходи. Заради това Ракът вижда Водолея като безразсъден прахосник, а Водолеят го смята за скръндза.