Смята се, че месец август ще бъде най-трудният месец през тази година. Според известния астролог Павел Глоба през този период е задължително да се отнасяме внимателно към здравето, кариерата и финансите. На 7-ми август ще има лунно затъмнение, а на 21-ви – слънчево.

Ето и какъв ще бъде самият месец август:

Овен

В началото на месеца е препоръчително Овните да завършат дейности, които вече са започнали. Избягвайте да взимате важни решения след 10 август. Най-добре би било да прекарате втората половина на месеца в отпуска. Периодът е благоприятен за прекратяване на вредни навици.

Телец

Месецът ще бъде изключително тежък за Телците. Те трябва да се научат да сдържат емоциите си, тъй като са възможно конфликти с близките. Ако ви предстои пътуване, бъдете внимателно към храната. През втората половина от месеца има голям риск за здравословни проблеми, които са предизвикани именно от храна.

Близнаци

Близнаците трябва да е въоръжат с търпение. Периодът не е особено благоприятен за планиране на големи покупки. Възможно е да се сблъскате с проблеми в кариерата, което ще доведе до проблеми с половинката.

Рак

Месецът се очертава да бъде напрегнат за представителите на зодия Рак. Препоръчително е да отложите решението на финансови въпроси. Най-добре е да прекарате дните на лунно и слънчево затъмнение спокойно. Месецът не е подходящ за сключване на граждански брак, както и за работа с различи институции.

Лъв

Желателно е през месец август да довършите вече започнати дела. Работата ще ви върви като по вода. В любовен план ви очакват промени. Не се притеснявайте да признаете чувствата си на обекта на вашите желания, защото няма да бъдете отхвърлени.

Дева

Зездите препоръчват на представителите на зодия Дева да обърнат специално внимание на здравето. Добре би било да заложите на диета, която ще прочисти организма. Ако ви предстои отпуска, бъдете внимателни с храната. Възможно е през този месец да изпитате огромно разочарование.

Везни

Ще бъдете активни на работното място, но след 10 август не се препоръчва да сключвате важни сделки и да водите важни преговори. По-добре ги отложете за следващия месец. Най-добре е да прекарате месеца, заобиколени от семейството и любимите хора.

Скорпион

През месец август представителите на зодия Скорпион ще ходят на работа с огромно желание. Всъщност това няма да бъде никак странно, тъй като ги очаква повишение. Препоръчва се да се решите на големите покупки, за които отдавна мечтаете, но не и в дни на затъмнения.

Стрелец

През първата половина на месеца са възможни пътувания и командировки. През последните две седмици на август ще бъдете по-спокойни и ще имате възможност да си отдъхнете.

Козирог

Най-добре би било да не избързвате и да свършите всичко важно през следващия месец, През август не е желателно да се захващате с нищо ново. Финансовата ситуация при Козирозите няма да се промени, но отношенията с партньора ще бъдат по-добри.

Водолей

Август ще бъде активен за представителите на зодия Водолей. Очаква ги доста работа и напрежение. Тези от вас, които не са открили идеалната половинка, имат шанс да я намерят точно през този месец. Периодът е идеален за започване на нови отношения.

Риби

Месецът ще премине нормално за зодия Риби. Не се очакват сътресения нито на работното място, нито у дома. Звездите препоръчват да отделите повече време за себе си и за здравето си. Можете да започнете да се занимавате с медитация или йога.