Въпреки че актьорите се движат в едни и същи среди, понякога те също имат нужда от „сватовници“, за да се запознаят.

Майкъл Дъглас и Катрин Зита-Джоунс са смятани за една от най-сплотените двойки на Холивуд, а щастливият им брак продължава вече повече от 20 години. Но знаете ли на кого те дължат познанството си? Човекът не е никак случаен и е самият Антонио Бандерас!

Историята се развила по следния начин. След като заснели филма „Маската на Зоро“, Катрин и испанският мачо Бандерас, станали приятели и той я поканил да го придружи на един филмов фестивал. Така, тогава 28-годишната Зита-Джоунс дори и не подозирала, че едно обикновено приятелско излизане в действителност ще я срещне с любовта на живота й. На събитието Антонио запознал Катрин и Майкъл. Между двамата веднага прехвърчали искри. По онова време Дъглас вече бил гледал кадри от новия филм, в който Зита-Джоунс участвала и бил поразен от красотата й.

След това холивудската актриса не веднъж споделя, че тази година била най-съдбоносната в живота й, защото в рамките на 12 месеца тя успяла да започне успешна кариера в Холивуд и да се запознае с бъдещия си съпруг. През 2000 година двамата влюбени сключват брак, а по-късно на бял свят се появяват и двете им деца – синът им Дилън и дъщеря им Карис.