Близо три месеца след като Марк Антъни и Надя Ферейра обявиха своята връзка, те са официално сгодени. Това стана ясно след като 23-годишната бивша Мис Парагвай публикува снимка в своя Инстаграм.

“Годежно партииииии!!! 💍 @marcanthony“, написа красавицата на, 11 май, показвайки огромния годежен пръстен, който Марк й е подарил.
Часове по-рано 53-годишният изпълнител и Ферейра се насладиха на пътуване до Маями заедно с приятелите си. Според кадри от нейните сторита в Инстаграм, двамата вдигнаха наздравици за случая с шампанско, купонясваха на лодка и прекараха вечер в града.

Докато двамата все още не са обсъждали предстоящата си сватба, то годежният пръстен не е за подценяване. Той има три камъка, центрирани около диамант и оградени от два по-малки камъка. Според специалисти, пръстенът е поне 10 карата и струва близо половин милион долара.

Преди внезапния си годеж, двойката за пръв път предизвика интереса към себе си, след като бяха забелязани да се разхождат заедно в Мексико Сити. През март те направиха връзката си официална, като публикуваха своя снимка в Инстаграм.

Това е четвъртият годеж за Марк Антъни. Той се жени за първи път за Даянара Торес през 2000 г., с която има двама сина, Кристиан на 21 г. и Райън на 19 г. Антъни и Торес, се разделят през 2004 г., малко преди той да влезе във връзка с Дженифър Лопес. Антъни и Лопес се женят през юли 2004 г., а през 2008 посрещат своите близнаци Макс и Ема, които сега са на 14. След като обявиха раздялата си през 2011 г., разводът беше финализиран през 2014 г.

Изпълнителят на „My Baby You“ започва връзка с Шанън Де Лима и сключва брак с нея през ноември 2014 г., но е се разделят две години по-късно, заради “несходства в характерите”.

Надяваме се този път Марк да има късмет и Надя наистина да се окаже жената за него!