Тя кипи от радост – буквално. Дженифър Лопес разкри пред своите фенове как всъщност Бен Афлек и предложил брак.

„В събота вечер, докато бях на любимото ми място на земята (във вана с балончета), моята красива любов застана на едно коляно и ми предложи брак“, написа певицата чрез бюлетина си „On The JLo“ във вторник.

В бюлетинът, озаглавен „Как се случи“, Лопес призна, че е била „напълно неподготвена“ в момента.

„Просто го погледнах в очите, усмихвайки се и плачейки в същото време, като се опитвах да осъзная факта, че след 20 години това се случва отново“, обясни тя.

“Бях буквално онемяла, а той каза: „Това Да ли е?“ Аз казах „ДА, разбира се, това е ДА“.“

52-годишната Лопес сподели, че е плакала, когато 49-годишният Афлек я моли да се омъжи за него и че простотата на всичко това го прави много по-романтично.

„Усмихвах се толкова широко и сълзи се стичаха по лицето ми, чувствах се толкова невероятно щастлива и цяла. Не беше нищо фантастично, но беше най-романтичното нещо, което можех да си представя“, каза тя.

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Jennifer Lopez (@jlo)

 

„Само една тиха съботна вечер у дома и двама души, които обещават винаги да бъдат един до друг. Двама големи късметлии, които получиха втори шанс за истинска любов."

Във видео, придружаващо бюлетина, Лопес споделя, че предложението е „напълно неочаквано“.

"СГОДЕНА СЪМ! Беше напълно неочаквано. Любовта ми влезе при мен, падна на едно коляно и каза някои неща, които никога няма да забравя, извади пръстен и каза: „Ще се омъжиш ли за мен?“ И това беше най-перфектният момент. “, разказа тя.

Тя засегна и значението на зеления диамант в годежния й пръстен, като обясни, че цветът винаги е бил символ на „късмет“ за нея.

„Той ми подаде пръстена и каза, че е зелен диамант. Зеленото е любимият ми цвят, това е и моят късметлийски цвят“, каза тя във видеото. „Очевидно това ще бъде моят щастлив цвят завинаги. Толкова е важно да имаш до себе си някой, който мисли за теб, обича те и те вижда. И това беше просто най-перфектният момент.”

Тя добави: „Чувствам се толкова щастлива. Не често получавате втори шанс за истинска любов."

Лопес и Афлек възродиха любовта си през април 2021 г. След това двамата направиха своя дебют на червения килим като двойка (отново) на филмовия фестивал във Венеция през септември същата година. Според експерти, уникалният зелен диамант, който Джей Ло гордо носи на пръста си, струва около 8,5 милиона долара. 

Пожелаваме на Бен и Дженифър много щастливи години заедно!