Хората се срещат, влюбват се и се женят. Но дали последната стъпка наистина е задължителна за семейното щастие? Звездни двойки, за които ще ви разкажем, определено не смятат така. Те са щастливи и без брак, а любовта им определено и истинска.

Уверете се сами:

Голди Хоун и Кърт Ръсел

Тази двойка е перфектният пример за прекрасна връзка без брак. Въпреки че са заедно вече повече от 30 години, Голди и Кърт не бързат да направят любовта си официална. „Ние се обичаме. Разбира се, като всяко семейство, понякога се караме, но все още обичаме да сме заедно“, казва Голди.

Тина Търнър и Ървин Бах

Ако трябва да бъдем напълно точни, през 2013 г. Тина и Ървин се женят след 27 години съвместно съжителство. Наложи се Тина да се сбогува с американското си гражданство и се премести в Швейцария, но дори този факт не застана на пътя към щастието им.

Шакира и Жерар Пике

Шакира и нейният любим - испанският фурболист Жерар Пике, са заедно от 7 години и имат двама синове. Те се срещат по време на приготовленията за Световната купа през 2010 г. Жерар казва, че поп изпълнителката спечелила сърцето му, когато отговорила на простия му въпрос за времето в Южна Африка, а Шакира разказва за чувствата си в песента Мe Enamore.

Ева Мендес и Райън Гослинг

Както често се случва, Райън и Ева се срещат на снимачната площадка. Оттогава са изминали 6 години и двамата все още се обичат. Медиите често обичат да ги разделят, защото двойката предпочита да не афишира връзката си. На тазгодишната церемония по връчването на наградите „Оскар“ Райън дори се появи с друга дама, но после се оказа, че това е сестра му. Така че всичко между тях е наред, просто обичат да държат медиите настрана от личния си живот. Двамата имат две прекрасни дъщерички.

Анна Курникова и Енрике Иглесиас

Руската тенисистка и испанският певец са заедно от 2001 г. и около тях винаги са витаели много слухове и клюки – че са скъсали, че са се оженили, че тя е бременна и какво ли още не. Въпреки това, можем да ви уверим, че Анна и Енрике са заедно и не искат да сключват брак само и само за да запушат устите на клюкарите или да угодят на публиката.

Опра Уинфри и Стедман Греъм

Опра и любимият й бизнесмен Стедман Греъм са заедно от над 30 години. През 1992 г. за малко не са се оженили, но в крайна сметка се отказват от тази идея. Опра по-късно обяснява, че тя е напълно щастлива със своята връзка и че двамата не се нуждаят от сватба, за да докажат нещо на когото и да било.