Блейк Лайвли е бременна с четвърто дете от съпруга Райън Рейнолдс.

35-годишната холивудска звезда обяви новината в четвъртък, когато присъства на 10-ата годишна среща на „Forbes Power Women's Summit“ в Ню Йорк. Блейк показа наедрялото си коремче в ослепителна златиста мини рокля.
Блейк и Райън вече имат три деца: Джеймс на 7 г., Инес на 5 и Бети на 2.

Двамата се запознаха в началото на 2010 г., докато работеха по филма „Зеленият фенер“ и станаха двойка през октомври 2011 г., като се ожениха през 2012 г.

През 2020 г. Лайвли заяви, че е много доволна да бъде майка. „Предполагам, че трябва наистина, наистина, наистина, наистина да обичам майчинството, защото просто съм обсебена от децата си“, обясни тя.

Рейнолдс наскоро сподели за решението си да се отдръпне за малко от актьорството, за да се съсредоточи върху бащинството. Той каза: „Най-голямото нещо за мен е, че не искам да пропусна времето с децата си. Когато снимам филм, често съм в Европа, отсъствам, има невероятно дълги часове, трябва да съм далеч през цялото време, не само защото играя, но като цяло също продуцирам и пиша за моите филми. Наистина ми харесва да бъда баща на първо място. Обичам да ги водя на училище сутрин, обичам да ги вземам.“

Честито на звездната двойка!