Когато става въпрос за мода, седмицата след Мет Гала е изцяло посветена на Блейк Лайвли и нейните стилни изявления, от началото на кариерата й на 16 годишна възраст, до последната й поява на Мет Гала в невероятна, трансформираща се рокля на Versace.

Звездата обсъди модните си избори не с кой да е, а с екипът на Вог. В един момент разговорът се насочи към тялото й и как се е обръщало толкова много внимание на формата й, когато е била бременна. Тя има три деца от актьора Райън Рейнолдс: дъщери Джеймс на седем, Инес на пет и Бети на две.

Самата тя сподели, че след втората си бременност е отслабнала с 27 килограма за 14 месеца. Но при една от появите й на червения килим, по време на фестивала в Кан през 2016, тя е появява със зашеметяваща, синя рокля, която очертава фигурата й и показва, че звездата има малък корем. Тогава всички фенове се впускат в дебати дали тя е бременна.

 

„Това съм просто аз и се появявам на червения килим. Телата ни непрекъснато се променят и еволюират и това не е ничия работа“, добави звездата.

Блейк също сподели, че предпочита да пази децата си от светлините на прожекторите. Ето защо те не се появяват на червения килим с нея и Райън. Тя сподели още, че се е опитвала да защити децата си дори когато са били в утробата и затова не е обичала да я снимат много докато е бременна.