Те може и да не са зодия Дева по рождение, но тези герои на „Дисни” определено споделят черти на характера на този конкретен зодиакален знак!

Девите са трудолюбивите и практични представители на зодиака. Воден от нуждата си от съвършенство, този знак винаги обръща голямо внимание на най-малките детайли и гарантира, че нещата са направени така, както трябва. Всъщност поговорката „Направи го добре или не го прави въобще“ може да се счита за мантрата на Девата. Този знак има силно присъствие, а дълбокото им чувство за човечност лесно ги прави един от най-внимателните знаци на зодиака. Жаждата им за успех ги прави склонни да попаднат в центъра на вниманието и затова не е изненадващо, че много талантливи знаменитости са зодия Дева.

Що се отнася до поп културата, още няколко популярни образа биха могли да се поберат под съзвездието Дева поради техните отличителни черти на личността. Нека допълнително проучим това, като разгледаме 10 героя на „Дисни”, които наистина въплъщават и представят черти на зодия Дева.