Какво по-просто, бързо и лесно ястие от това?
Необходими продукти:
• 180 гр. кренвирши
• 2 яйца
• 100 гр. краве сирене
• 100 гр. кашкавал
• друга плънка по желание
1. Разрежете кренвиршите по цялата дължина, като започнете от единия край и стигнете на 2 сантиметра от другия.
2. Двете разделени половинки от първия край, хванете и извийте така, че целият кренвирш да образува сърце (забодете с клечки за зъби).
3. Така оформените кренвирши поставете в намазана с олио тавичка.
4. Във всяко сърце чукнете по едно яйце, около него натрошете малко сирене и настържете кашкавал или друга плънка по ваш избор.
5. Запечете в умерена фурна до втвърдяване на яйцата и леко порозовяване.