Ако си мислите, че знаете ако не всичко, то много за личния живот на любимите си знаменитости, вероятно грешите! Изваждаме наяве бивши влюбени, събрани не от съдбата, а от чистата случайност - ако не и зла съдба! Не им е било предопределено да живеят дълго и щастливо, но днес имаме възможност да обсъдим най-необичайните и абсурдни звездни съюзи.

В Холивуд всички се познават. Особено ако говорим за звезди от първа величина. Близкото общуване неизбежно се развива в силно приятелство, след това в не по-малко силна вражда и дори в любов! След това - в зависимост от ситуацията: може да бъде голяма и ярка, или всъщност може да се окаже просто проблясък на страст - мимолетна, необмислена, а понякога дори срамна.

Днешният ни материал ще ви разкаже какво свързва Джанет Джексън и Матю Макконъхи, каква тайна за Ким Кардашиан неочаквано разкрива рапърът The Game и защо Лиъм Нийсън никога не се жени за Брук Шийлдс. Четейки тези и други истории, няма как да не възкликнете: „Наистина ли са се срещали?!”
Някои от звездните съюзи все още предизвикват само недоумение, а за други просто сме забравили.

Да си ги припомним в днешната галерия: