Братята и сестрите са онези хора, с които израстваме и които ни даряват с подкрепа през целия ни живот. Те могат да бъдат модел за подражание и най-добър приятел. Случва се обаче освен това да се превърнат и в конкуренция, както и повод за ревност и ниско самочувствие. Тези чувства далеч на значат, че между братята и сестрите липсват обич и уважение. Нужни са емоционална зрялост и интелигентност, за да успее всеки да осъзнае, че трябва да подкрепя и да се гордее с другия, без да се комплексира от успехите му.

Всъщност това не звучи особено трудно за повечето хора, но ако тези братя или сестри са се отдали на еднакви професии в шоубизнеса, нещата стават малко по-трудни. Много звездни родственици се налага да се борят с постоянни сравнения и дори се налага да се конкурират един с друг.

Днес събрахме 11 двойки знаменитости, които можеха да се поддадат на завистта и чувството за съперничество към своя брат или сестра, но не го направиха. Те винаги показват взаимни подкрепа и обич и доказват, че семейството стои над всичко. Вижте в галерията кои са те!