Изкуството и красотата вървят ръка за ръка, а когато говорим за дизайна, който избираме да краси ръцете ни - това е повече от очевидно.

Тази зима ще можете да избирате от наистина неограничени дизайни, чрез които да демонстрирате вашата ярка индивидуалност и които могат да бъдат перфектното допълнение към вашия личен и уникален стил, или може би просто да отразят вашето настроение през този магичен и вълшебен сезон.

Докато тенденциите в маникюра през есента бяха свързани с допълнителни 3D орнаменти и препратки към Y2K стила, чрез подобни на стикери лепенки, то днес ще ви срещнем с най-горещите модни идеи за най-студения сезон.

Стилът, вдъхновен от "глазираните понички", който вече добре познаваме ще получи уютно обновяване, а ноктите ще бъдат покрити с изобилие от пищен блясък, диаманти и метален хром, и то не само в навечерието на новогодишната нощ.

Същевременно за почитателките на по-семплите маникюри - минималистичните класики като френския маникюр и едва забележимите рисунки върху ноктите, също ще доминират в зимните тенденции.

В галерията ни днес ще ви срещнем с 12 модни вдъхновения за вашия маникюр тази зима, в които сме сигурни, че ще се влюбите.