Дамите, които са достигнали значителни върхове в кариерата и социалните си дейности, са открили, че умението да обичаш себе си е ключът към успеха в живота. Според тях това умение е и истинско изкуство, което се състои от радостта от малки неща в ежедневието.

В ежедневната суматоха ни се струва, че живеем за кариера, връзки, цели и амбиции, но в същото време основното, което имаме, сме самите ние. Любовта към себе си е съставена от много неща, включително и от най-баналните и рутинни.

Една си позволява да хапне маков сладкиш през нощта, друга да се разходи по най-любимия си градски маршрут, а трета се поддава на някое и друго нездравословно удоволствие. Излизането от зоната на комфорт и практикуването на различни дейности, също спада към тяхната графа.

Едно е вярно: за да останете в хармония със себе си и да вървите само напред, е много важно да се насърчавате и да знаете как да угаждате на своето Аз. В този материал са събрани най-интересните, най-полезните, а понякога и най-забавните откровения на известни и успели жени, за това как те си угаждат не само на празници и други специални поводи, а всеки ден.

Разберете повече в нашата галерия.