В света на киното също, както в любовта и във войната, всичко е позволено, а единствените граници налага въображението - това на зрителите в киносалоните и на създателите на лентата, която публиката е избрала да види на големия екран.

Въпреки необятните възможности, които седмото изкуство предоставя обаче, не можем да не забележим, че някои холивудски актьори, на практика, играят един и същи персонаж във всеки свой филм отново и отново, и после пак!

Дуейн Джонсън, например, по правило играе бивш специален агент, който лесно може да спаси небостъргач, град или детска градина, или просто да се отправи към джунглата, за да излезе от нея по-секси и по-силен отвсякога, и с красива дама до себе си, разбира се. Но въпреки факта, че всичките му роли са твърде сходни и сякаш лишени от въображение, мнение и финес, зрителите в киносалоните по света продължават да дават положителна оценка както за Скалата, така и за филмите, в които бившия кечист участва.

Дали заради особения си външен вид или пък заради актьорските си умения (или липсата на такива, както биха отбелязали някои от зрителите) филмовите звезди, с които ще ви срещнем днес, сякаш са обречени да са част от разказ на Кинг, в който всичко непрестанно се повтаря и измъкване от кръговрата, който ти е отредила съдбата, просто няма! Кои 13 актьори станаха популярни и достигнаха ранга на холивудски знаменитости, играейки едни и същи герои в почти всеки филм, до който се докоснат - вижте сами!