Дейвид и Виктория Бекъм са една от най-обичаните звездни двойки с дълъг и стабилен брак. Известни с индивидуалните си успехи в спорта, музиката и модата, двамата обикновено държат семейния си живот далеч от публичното внимание. Но сега, когато децата им започват собствена кариера, започваме да научаваме повече за децата на Бекъм от техните публикации в социалните мрежи и от медиите.

Медийното внимание е насочено към Бруклин Бекъм заради сватбата му с актрисата Никола Пелц. Процъфтяващата кариера на футболист и модел на Ромео Бекъм също предизвиква голям интерес, както и зараждащата се музикална кариера на Круз Бекъм. А 10-годишната Харпър Бекъм радва последователите си в социалните мрежи с чести снимки на известното ѝ семейство.

Всеки един от наследниците на Виктория и Дейвид изглежда добре възпитан, уважаващ и трудолюбив млад човек. Ако се чудите как двамата звездни родители са постигнали хармонията у дома – разгледайте галерията, за да разберете кои са правилата, които всички деца Бекъм спазват.