Те са заедно от 1997 г. и официално семейство две години по-късно. Те са Дейвид и Виктория Бекъм - доказано едно от най-здравите звездни семейства. Британският модел и бивша вокалистка на една от най-успешните момичешки банди от 90-те "Спайс гърлс" и футболната звезда никога не са крили любовта помежду си, дори напротив - при всеки удобен момент те показват моментите на истинска любов в ежедневието си. Но каква е тайната на успешния им вече 23-годишен брак?

През годините Виктория многократно е казвала, че Дейвид е прекрасен съпруг и изключително любящ баща. "Може би съпружеска мъдрост, знам ли... Просто през всички тези години винаги сме се подкрепяли изключително много и сме се забавлявали на живота си заедно", сподели преди време бившата спайска.

Преди няколко дни Виктория сподели в своя Инстаграм профил поредното доказателство, че за да издържи един брак толкова много, разковничето се крие в малките неща. Оказва се, че целият смисъл, е в способността да превърнеш всяка кавга в шега. На снимката се вижда кутия, а върху нея бележка: "Наслади се на обяда си, глупчо. И се прибери щастлив у дома. С много любов. Ти знаеш кой!" 

Виктория подписва снимката с доста трогателни думи, като споменава, че въпреки нейното поведение и настроение, Дейвид винаги се грижи за нея. Може би неслучайно преди време, тя обяви, че Дейвид е "най-добрият съпруг, който може да съществува".

Известният футболист още в началото на връзката си със своята "пиперлива съпруга" осъзна, че всеки семеен конфликт трябва да се решава не със спорове, а с хумор и шеги, ако и двамата искат да се наслаждават на любовта си един към друг до края на живота си. Ето защо, освен сладки бележчици с повод и без повод, той винаги вади своя арсенал от свежи шеги, които изглаждат недоразуменията помежду им.

 

Е, има какво да научим, особено ако тайната за дълъг брак и четири прекрасни деца, освен в уважението, се крие и в нещо толкова просто като смеха!