Ако новогодишен маникюр с преливащ блясък, рисунки на снежинки, кристали и камъчета ви изглежда твърде крещящ, заложете на луксозен и никога неизлизащ от мода дизайн на ноктите в този така популярен стил!

В разгара на празничния декември, когато блясъкът и магическото излъчване сякаш царуват в тенденциите в ноктите, все още има място за „тих лукс“. Маникюрът в стил old money се откроява и привлича любителите на минимализма да се потопят в атмосферата на спокоен шик.

Винаги елегантен, нежен и изискан – зимният маникюр в стил „тих лукс“ сякаш казва с целия си вид, че нямате нито една неплатена глоба, кредит или ипотека. Не създава сензация, а по-скоро оставя впечатлението, че заслужавате само най-добрите ресторанти и релакс в петзвездни хотели.

Какво представлява маникюрът в стил old money? Класически нюанси на лак, съчетани с ултрачиста обработка на кутикулите. Ноктите в наситено червено, меко розово и полупрозрачни нюд тонове изглежда въплъщават елегантност и статус. Това също може да включва френски маникюр, който винаги остава актуален поради своята универсалност - само в най-точната и минималистична версия.

Какво друго отличава зимния маникюр в стила на тихия лукс, освен неутралните цветове и безупречно обработените кожички? Формата и дължината на ноктите! Този дизайн с нотка на лукс изглежда най-добре на класически мек квадрат със средна дължина, но женствените нокти с форма на бадем и овалните също са приемливи.

И още един важен момент: избраният нюанс на лака трябва да е в идеална хармония с подтона на кожата ви - само в този случай маникюрът ще изглежда наистина луксозен. Този дизайн не включва екстравагантни декоративни елементи, но това не важи за деликатните акценти!

Вижте в галерията нашата селекция от варианти за празничен маникюр в стил old money и се запасете с идеи преди следващото си посещение до салона за красота: