Известните телевизионни сериали, които познаваме и обичаме днес, преминават през много промени, преди да бъдат излъчени на малкия екран и да получат заглавията, с които ги познаваме.

В крайна сметка, името на дадена поредица е първото, с което тя ще остане в съзнанието ни, а селекцията от 14-те сериала, която сме ви подготвили днес, съдържа заглавия, които са достигнали статута на икони в историята на телевизията.

Почти сигурни сме, че поредиците, които ще споменем днес са оставили траен отпечатък в живота ви, който ще носите със себе си завинаги. А също и че ще продължите да споделяте любимите си сцени с обичаните хора, които са част от живота ви днес, за да можете заедно да преживете отново оново чувство, което сте изпитали още първия път, когато сте ги гледали.

Но все пак, знаете ли, че някой отнай-разпознаваемите сериали в историята на телевизията първоначално са имали напълно различни имена?! Как мислите дали продуцентите са взели правилния избор като са сменили заглавията на тези 14 иконични поредици?