Сложете голяма тенджера с подсолена вода да заври. В голям тиган загрейте 2 ч. л. зехтин с 3 скилидки нарязан чесън и гответе на бавен огън. Прибавете 1/2 чаша червен лук и 1/4 ч. л. сол, покрийте и гответе докато лука омекне. Прибавете 400 грама нарязани домати, 1/2 ч. л. сол и люспи от червен пипер. Оставете да къкри няколко минути. Прибавете 2 с. л. готварска сметана и 6 с. л. кондензирано мляко и оставете да къкри още минута. Докато готвите соса, сложете 230 грама паста пене във водата и гответе, докато стане леко ал денте. Изсушете и запазете 1/2 чаша от водата. Поставете пастата в тигана и гответе до ал денте, прибавяйки малко по малко от водата. Забъркайте с 1/4 чаша пармезан.