Ваниловият френски маникюр е по-фин вариант на скромния френски връх!

Миналия август отчетохме завръщането на скромния класически френски маникюр, който заедно с дънките с ниска талия, едва забележимите вежди и не особено елегантните ъг ботуши сигнализираха, че Y2K стилът, който се фокусира върху всичко, което беше на модата в началото на хилядолетието, е достигнал най-високото си ниво за всички времена.

Но това не бива да ни изненадва, защото добре знаем, че всичко ново е добре старо. Въпреки това, когато дадена модна тенденция се завърне в светлините на прожекторите, то тя винаги изглеждат някак освежено и различно, макар и понякога разликите да са едва доловими особено за по-неопитното око.

А когато говорим за триумфалното завръщане на френския маникюр - това правило важи с пълна сила. Вместо модерният маникюр за тази зима да дублира изцяло добре познатите ни френски връхчета, на модния подиум се появи леко променена и по-фина тяхна вариация.

Благодарение на умелите майстори на маникюра и тяхната високопоставена звездна клиентела, днес всички говорят за измисления от базираната в Лос Анджелис маникюристка Зола Ганзориг стил, наречен с нежното име ванилов френски маникюр.

Верни на модните тенденции, решихме да научим повече за този начин да придадете бляскава и модерна визия на ноктите си, за да ви кажем как можете да постигнете впечатляващи резултати в най-близкия салон за красота или дори сами у дома.

За да създадете перфектния ванилов френски маникюр можете да използвате множество цветове - стига те да са в неутралната гама, но е важно нежно да прелеете основния цвят на маникюра си с традиционния бял връх на ноктите като създадете фин и мек завършек. Завършете цялостната визия с топ лак, а ако искате наистина да се откроявате от останалите - добавете блясък, хромираща пудра или акцент с камъчета или перли.