Показваме ви как можете да направите маникюр с нюд лак за нокти по различни начини – от семпли до сложни дизайни.

Маникюрът в нюд, или телесен, цвят е сред основните дизайни напоследък. Една от причините е, че лаковете от тази палитра могат да се използват за създаване на дизайни с различна степен на сложност. В същото време гамата на телесните цветове е толкова обширна, че може да не ви омръзне с години. Не се спирайте само на неутралното бежово, телесните цветове са много и могат да се погледнат от различни ъгли.

Съществува вярване, че най-популярният цвят за маникюр е червеният. Благодарение на него дори се зароди „теорията за червените нокти“, за да докаже колко е важен всеки червен нюанс в света на ноктите. Въпреки това, цветовете от телесния диапазон все още си заслужава да бъдат признати като също толкова популярен вариант.

Телесният цвят изглежда хармонично на ноктите на младите дами, а също така и подмладява ръцете на дамите в зряла възраст, осигурявайки лек „анти ейдж“ ефект. Затова и може да бъдете сигурни, че когато пожелаете е подходящо да прибегнете до този вид маникюр.

Ако все още има дами, които вярват, че „голата“ основа е скучна, то сега е подходящото време да се убедят в противното. Разгледайте нашите 20 предложения за маникюр в телесни цветове и се оставете да бъдете очаровани от тях!